Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2021-2022 Sezonu 2.Lig Kırmızı Grupta 7.Haftanın maçında 10 Ekim Pazar günü saat 15:30'da Bodrumspor’a konuğu olacak. Bu sezon 6 maçta 6 mağlubiyet alarak taraftarını üzen Kahramanmaraşspor, Muğla Bodrum İlçe Stadında oynanacak olan Bodrumspor, Kahramanmaraşspor karşılaşmasında konuk ekip Akdeniz Aslanları Puan arayışı içerisinde olacak.

AYDEMİR KMS İLE İLK MAÇA ÇIKACAK

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraş sporun yeni hocası Recep Aydemir oldu.

2.Lig Kırmızı Grupta ilk 4 maçta Kahramanmaraşspor’da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktörü Osman Bozkurt ile yollar ayran. Kahramanmaraşspor’da efsane kaptanlarından Recep Aydemir, Kahramanmaraşspor ile anlaştı. Takıma gelir gelmez çalışmalara başlayan Aydemir Bodrum maçında takımın başında olacak.

 “EVİME DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM”

Takımı tanımaya çalışan Recep Aydemir: “Yeniden evimde olmaktan son derece mutluyum. Kalbim Kahramanmaraş’a nasıl daha çok hizmet edebilirim diyor. Yıllar önce geldiğim bu şehirde kaptanlığını yaptığım Kahramanmaraşspor’da o dönemin şartlarıyla bir şeyler eksik kalmıştı. Kahramanmaraşspor’u layık olduğu yerlere getirmek için çalışacağım. Takımın Sarıyer ve Çorum Maçını izledim Çok büyük potansiyeli olan futbolcularımız var gerekli yerlere gerekli hamleleri yaparak puanları toplayacağız ve Kahramanmaraşspor’u yeniden ayağa kaldıracağız. Bodrum Hazırlığında takımla idman yapmadım ama takımdaki sporcuları tanımaya çalışıyorum” dedi.

KARİYERİ;

Kahramanmaraşspor’un efsane kaptanlarından olan ve Kahramanmaraşspor’da 5 sezon forma giyen Recep Aydemir, 144 maçta 14 gol attı ve Kahramanmaraşlıdan aha çok Kahramanmaraşlı olan Aydemir teknik direktörlüğe Kahramanmaraş’ta başladı. O zamanki adı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olan 1920 Maraşspor ile 2013/2014 sezonunda 3.Lig Play-Off final maçı oynadı. 3.Lig 1.Grupta ligi 4.sırada bitirerek takımını Play-Off oynatan Recep Aydemir, Fatih Karagümrükspor’a normal süresi 1-1 biten maçın uzatma dakikalarında yediği gollerle 3-1 mağlup oldu ve 2.Lige çıkamadı. Bir dönem Kahramanmaraşspor’da yardımcı antrenörlük yapan Aydemir, Osmaniyespor, Adana Demirspor U21, İskenderunspor, Adanaspor U19 ve 1920 Maraşspor takımlarını çalıştırdı.

TAKIMI ALT YAPI ANTRENÖRLERİ ÇALIŞTIRDI

Teknik patron Osman Bozkurt istifası ardından boşalan koltuğu devralan Recep Aydemrin anlaşma esnasında takımı alt yapı sorumlusu gözetiminde Bodrum maçına hazırlandı. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Bodrum maçı hazırlıklarına alt yapı sorumlusu gözetiminde başlarken takımda morallerin bozuk olduğu gözlemlendi. 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 7.Haftanın maçında Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı Beyazlılar maçın hazırlıkları yoğun mesai ile sürüyor. Kahramanmaraşspor’da sakatlığı geçen futbolcular yoğun tempo ile çalışmalarını sürdürürken takımda moral ve motivasyon depolama çalışmaları da devam etti.

MAÇI TAŞKINSOY YÖNETECEK

Bodrum İlçe Stadında oynanacak olan Bodrumspor, Kahramanmaraşspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesinden Burak Taşkınsoy yönetecek. Bu karşılaşmada Ankara Bölgesinden Serdar Osman Akarsu ile Mikail Can yardımcı hakem olurken, Ankara Bölgesinden Özer Özden ise dördüncü hakem olacak.

ZEMİNE DEMİR ATTIK

Koca bir şehrin umudu olan ancak gerek kadro yapılanması gerekse yönetimsel sorunlarla baş etmeye çalışan Kırmızı Beyazlı ekip, bu sezon ligde çıktığı 6 maçtan da sahadan yenilgi ile ayrılarak son 8 sezonun en kötü lig başlangıcını yaptı. 2021-2022 futbol sezonuna TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta başlayan Kahramanmaraşspor, ligin açılış maçında Serikspor’a 3-1, deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a 3-1, Sivas Belediyespor’a 4-0 ve Bayburt Özel İdarespor’a, Sarıyerspor’a 3-1, Çorum FK’ya ise 0-2 yenilerek 6 hafta sonunda puan alamayarak ligin diplerine demir attı. Yönetim, stat problemi ve saha içerisindeki uyumsuzluklar gibi sorunlarla baş etmeye çalışan camia, ortaya çıkan bu krizi en kısa sürede çözerek yükselişe geçmenin planlarını yapıyor.

PUAN DURUMUNDAKİ YERLERİ

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2.Lig Kırmızı Grupta oynadığı 6 maçta 6 mağlubiyet aldı. 6 Maçta 16 gol yiyen Kahramanmaraşspor, sadece 3 gol atabildi. Ligde henüz puan alamayan Kırmızı Beyazlılar 20.sırada yer alıyor. Ev sahibi ekip Bodrumspor ise oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. 11 gol atan Muğla ekibi kalesinde 4 gördü ve 12 puanla 6. Sırada yer alıyor. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi