Kendi saha ve seyircisi önünde Çorum Temsilcisi Çorumspor’u konuk eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor önemli mücadelede için maça konsantre olacaktı. 2.Lig Beyaz grupta temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 11.Hafta maçında deplasmanda lider Manisa Futbol Kulübü'ne konuk olmuştu.

Hafta içi Çarşamba günü oynanacak müsabakaya konsantre olurken Çorumda süren Pandemi etkileri ise maç ertelendi Kahramanmaraşspor ise çalışmaya ara vermişti. Ara vererek Boluspor ile oynanacak Kupa maçına hazırlanmıştı.

MAÇ PAZAR GÜNÜ OYNANACAK!

Misli.com 2. Lig Beyaz grupta Pandemi dolayısı ile sıkıştırılmış Ligin 12. Haftasında 12 Şubat Stadyumunda oynanması gereken Kahramanmaraşspor- Çorum Spor Kulübü müsabakası Çorum Spor’un yapılan Kovid 19 testinde 13 futbolcunun testi pozitif çıkması ile müsabaka ileriki tarihe ertelenmişti. Çorum Futbol Kulübü’nde A takımdan 13, teknik heyetten 3 kişi olmak üzere 16 kişinin Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Ardından TFF ise tarih olarak Ligin ilk yarısının sona ermesi ile birlikte devre arasını değerlendirmek maksadı ile 17 Ocak 2021 tarihinde oynanacak.     

İZİN BİTTİ, ÇALIŞMAYA DEVAM!

İlk yarının sona ermesinin ardından Kahramanmaraşspor’da transfer konusu konuşulmaya başlanırken verilen 5 gülük izin sona erdi. 2020-2021 sezonunda ilk yarının son maçında Amed Sportif Faaliyetler’i 1-0 mağlup eden Kahramanmaraşspor’da oyunculara izin verilmişti. 2.lig Beyaz grupta ilk yarının son maçında Amed Sportif Faaliyetler’i konuk eden Kahramanmaraşspor, 45 dakika 10 kişi oynadığı maçta Kahramanmaraşlı golcü İbrahim Koca’nın golüyle 1-0 mağlup etti. Profesyonel Temsilcimiz Kahramanmaraşspor teknik direktörü Sinan Yücer, son iki maçta sahadan galibiyetle ayrılan oyunculara 11 Ocak Pazartesi gününe kadar izin verdi. Kahramanmaraşspor’lu oyuncular (Bugün) 11 Ocak Pazartesi günü kendi tesislerde toplanıp, 17 Ocak’ta oynanacak olan Çorumspor maç hazırlıklarına başlayacak. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi