Misli.com 2 Lig Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 36.haftanın maçında deplasmanda Ankara Demirspor’a konuk oluyor. Bu maçın sonucu ise Kahramanmaraşspor’un Ligde kalması ve orta sıralara doğru ilerlemesini sağlayacak. Çarşamba günü (Bugün) Ankara deplasmanında oynanılacak maçın provasını Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yapan ve takım arasında çift kaleye tabi tutulan Kahramanmaraşspor’da baskılı ve mücadeleci oyun dikkatleri üzerine çekti. Akdeniz Aslan’ında Ankara Demirspor maçına tüm ağırlığını vererek bu maçı almak için ellerinden geleni yapacak.

YOĞUN MESAİ’YE TABİ TUTULDU

Teknik Direktör Osman Bozkurt koordinesinde Ankara Demirspor maç hazırlıklarına günlük çift idmanla başlayan Kahramanmaraşspor'da yoğun çalışma devam ediyor. Misli 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Profesyonel Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da Teknik patron Osman Bozkurt Ergene Velimeşe maçı ardından verilen 2 günlük izin sonrası Ankara maçı hazırlıklarına başlamıştı. Büyükşehir Belediyesi Tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Kahramanmaraşspor'lu futbolcular gerçekleştirdiği idman ile 2.lig beyaz grupta 36. Hafta hazırlıklarını sürdürüyor. Yoğun mesaiye tabi tutulan Akdeniz Aslanlarının çalışmalarında moral ve motivasyonları iyi olduğu gözlemlendi.

ASLAN’DA ANKARA PROVASI YAPILDI!

Bugün Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Kırmızı - Beyazlı ekip Başkent Temsilcisi Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını çift mesai ile sürdürdü. 28 Nisan (Bugün) Çarşamba günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Osman Bozkurt ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Bozkurt oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken deplasmanda oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu.

MAÇI TEMEL YÖNETECEK

2020-2021 sezonunda 2.lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Bugün Başkent deplasmanında Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda oynanacak olan Ankara Demirspor - Kahramanmaraşspor maçında İzmir Bölgesinden Erdem Temel düdük çalacak. İzmir Bölgesinden Tolga Atasoy ile Ercan Akdeniz yardımcı hakem olurken, Müsabakanın dördüncü hakemi ise yine İzmir Bölgesinden Önder Turgay Demirdak olacak.

ÇALIŞMALAR TAMAM ŞİMDİ 3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKMA ZAMANI!

 Ligin güçlü ekiplerinden Ankara Demirspor’a karşı zorlu bir mücadeleye çıkacak olan  Kahramanmaraşspor bu hafta Ligde kalma adına önemli bir maça çıkıyor. Profesyonel temsilcimiz Kahramanmaraşspor, dün Büyükşehir Belediye tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürürken, Teknik Patron Osman Bozkurt yönetiminde yaklaşık 2 saatlik bir antrenman yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, çift kale maç yaparak Ankara Demirspor maçının provasını gerçekleştirdi. Kahramanmaraşsporlu futbolcuların, hırslı ve istekli çalışmaları teknik heyeti oldukça memnun etti.

“ANKARA MAÇI İLE ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

Ergene maçının geride kaldığını ifade eden Teknik patron Osman Bozkurt, Ankara maçın alıp Ligde rahat nefes almak istediklerini ifade ederek şehre 3 puanla dönmeyi istediklerini söyledi.

Takımın çalışmalarından memnun olduğunu motivasyon aşılamaya çalıştıklarını ifade eden Bozkurt, “Şimdi önümüzde bir Ankara Demirspor maçı var aynı oyunu dar alanda kaymalar yaparak pozisyon bilgisini geliştirerek antrenmanlarla onu geliştirip teknik taktik üzerinde çalışıyoruz. Onu uyguladığımızda İnşallah Ankara Demirspor maçından 3 puanı alıp şehrimize döneceğiz. Ergene maçı geride kaldı, Önümüzde Ankara maçı var, Ergene Velimeşe maçı ardından takıma izin vermiştik, 2 günlük izin ardından bugün tekrar Ankara Demirspor maçı için hazırlıklarımıza başladık. İnşallah Ankara Demirspor maçından da 3 puanı alıp şehrimize döneceğiz” dedi.

“FUTBOLCULARIM BU MAÇI ÇOK ÖNEMSİYOR”

Bütün futbolcularıma her zaman olduğu gibi çok güceniyorum diyen Bozkurt, “Bütün oyuncularımız Ankara Demirspor maçından galip geleceklerine inanıyorlar. İnşallah herhangi bir aksaklık yaşamazsak, bu maçtan 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Hafta içerisindeki yaptığımız çalışmalarda futbolcularımızın istekli ve hırslı olduklarını gördük. Şuanda moralimiz çok iyi ve bu moralle maç seyircisiz olsa da mutlaka galip geleceğimize ve bütün oyuncularımızın galibiyet için bütün gücünü ortaya koyacaklarına inanıyorum. Onlara her zaman olduğu gibi çok güveniyorum” diye konuştu.

“LİG ANKARA MAÇI İLE BİTMİYOR”

Her maçı kendi haftasında değerlendirdiğinin altını çizen Tecrübeli Teknik adam Osman Bozkurt, “Lig Ankara Demirspor maçı ile bitmiyor ardından Sancaktepe maçımız var kendi evimizde oynayacağız. Kendi evimizdeki son maçımız olacak Sancaktepe maçı o maçı kazanıp ardından Amedspor maçı ile Ligi bitiriyoruz” dedi.

“AMED MAÇINDA GENÇLERE ŞANS VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM”

Amed deplasmanında sezonu noktalayacağız ve bu maçta gençlere şans vermeyi düşünüyorum diyen Bozkurt, Ankara maçı ve Sancaktepe maçını aldığımızda takım orta sıralarda yer alacak son hafta ise Amed’le oynayacağız. Amed maçında gençlere şans vermeyi düşünüyorum. Kendi memleketimin çocuklarına şans verip o maçta genç çocukların son durumlarını görüp ona göre bir değerlendirme yapacağız. İnşallah Ergene Velimeşe maçındaki gibi böyle devam ederek Ligi 3’te 3 yaparak ligi bitirmektir hedefimiz. Takımım motive olarak hazır ve onlara güveniyorum” dedi.

 (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi