2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig, her biri üç ayrı gruptan oluşan 9 bölgede toplam 27 grupta 260 takımın katılımıyla oynanacak. Kahramanmaraş'ı Elbistanspor ile Andırın Yeşildağspor temsil edecek. 2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig, her biri üç ayrı gruptan oluşan 9 bölgede toplam 27 grupta 260 takımın katılımıyla oynanacak. Kahramanmaraş'ı Elbistanspor ile Andırın Yeşildağspor temsil edecek. Kahramanmaraş'ı 2021-2022 Sezonu Bölgesel Amatör Ligde Andırın Yeşildağspor ve Elbistanspor temsil edecek. Takımlarımız 3.Bölge 3 Grupta mücadele edecek. Kayseri 4, Kahramanmaraş 2, Sivas 2, Nevşehir 2 takımla katılacak.  2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde başlayacak. Bölge Birinciliği müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 9 takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.

ANDIRIN EVİNDE BAŞLIYOR!

 Kahramanmaraş'ı 2021-2022 Sezonu Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Andırın Yeşildağspor'un 3.Bölge 3 Grupta oynayacağı maçların fikstürü belli oldu. Temsilcimiz ilk maçını kendi sahasında oynayacak. Yeşil Beyazlılar 2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde Ürgüpspor maçı ile başlayacak. Bölge Birinciliği müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 9 takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.

ELBİSTAN DEPLASMANDA BAŞLAYACAK!

Kahramanmaraş'ı 2021-2022 Sezonu Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Elbistanspor'un 3.Bölge 3 Grupta oynayacağı maçların fikstürü belli oldu. Temsilcimiz ilk maçında deplasmana gidecek. Kırmızı Beyazlılar 2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde Ürgüpspor maçı ile başlayacak. Bölge Birinciliği müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 9 takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.

TAKIMLAR VE ŞEHİRLERİ

 Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3 Grupta Kahramanmaraş'tan, Andırın Yeşildağspor ve Elbistanspor, Kayseri'den Talasgücü Bld. Spor, Yahyalı Spor, Develi Spor, Kayseri Emar Grup Futbol Kulübü, Nevşehir'den Suvermez Kapadokya Spor ve Ürgüpspor, Sivas'tan Cumhuriyet Üniversitesi Gsk ve Abdulvahabi Gazi Spor yer alacak.

260 TAKIM MÜCADELE EDECEK

2021-2022 sezonunda BAL, her biri üç ayrı gruptan oluşan 9 bölgede, toplam 27 grupta 260 takımın katılımıyla oynanacak. 6 ve daha fazla takımla temsil edilen İstanbul, İzmir, Kocaeli, Bursa, Ankara, Diyarbakır, Manisa ve Trabzon illeri birden fazla, beş ve daha az takımla temsil edilen iller ise aynı grupta yer aldı. Grup müsabakaları çift devreli lig usulüne göre yapılacak. Her bölgede grup birincisi olan 3’er takım, kendi bölgelerindeki grup birincileri ile tarafsız bir sahada tek devreli lig usulüne göre karşı karşıya gelecek. Bölge Birinciliği Play Off müsabakaları sonunda 9 takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak. 2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig’de grup müsabakaları 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde başlayacak ve 27 Mart 2022 tarihinde sona erecek. Bölge birinciliği müsabakaları ise 9-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Bölgesel Amatör Lig Statüsü, önümüzdeki günlerde TFF Yönetim Kurulu’nun onayından sonra ilan edilecek.

 Andırın Yeşildağspor'un 2021/22 Sezonu Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 3.Grup Maç fikstürü

 Andırın Yeşildağspor   -   Cumhuriyet Üniversitesi

Suvermez Kapadokyaspor   -   Andırın Yeşildağspor

Andırın Yeşildağspor   -   Talasgücü Belediyespor

Kayseri Emar Grup FK   -   Andırın Yeşildağspor

Andırın Yeşildağspor   -   Elbistanspor

Ürgüpspor   -   Andırın Yeşildağspor

Andırın Yeşildağspor   -   Yahyalıspor

Abdulvahabigazispor   -   Andırın Yeşildağspor

Andırın Yeşildağspor   -   Develispor

Cumhuriyet Üniversitesi   -   Andırın Yeşildağspor

Andırın Yeşildağspor   -   Suvermez Kapadokyaspor

Talasgücü Belediyespor   -   Andırın Yeşildağspor

Andırın Yeşildağspor   -   Kayseri Emar Grup FK

Elbistanspor   -   Andırın Yeşildağspor

Andırın Yeşildağspor   -   Ürgüpspor

Yahyalıspor   -   Andırın Yeşildağspor

Andırın Yeşildağspor   -   Abdulvahabigazispor

Develispor   -   Andırın Yeşildağspor

Elbistanspor'un 2021/22 Sezonu Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 3.Grup Maç fikstürü

Ürgüpspor   -   Elbistanspor

Elbistanspor   -   Yahyalıspor

Abdulvahabigazispor   -   Elbistanspor

Elbistanspor   -   Develispor

Andırın Yeşildağspor   -   Elbistanspor

Elbistanspor   -   Suvermez Kapadokyaspor

Talasgücü Belediyespor   -   Elbistanspor

Elbistanspor   -   Kayseri Emar Grup FK

Cumhuriyet Üniversitesi   -   Elbistanspor

Elbistanspor   -   Ürgüpspor

Yahyalıspor   -   Elbistanspor

Elbistanspor   -   Abdulvahabigazispor

Develispor   -   Elbistanspor

Elbistanspor   -   Andırın Yeşildağspor

Suvermez Kapadokyaspor   -   Elbistanspor

Elbistanspor   -   Talasgücü Belediyespor

Kayseri Emar Grup FK   -   Elbistanspor

Elbistanspor   -   Cumhuriyet Üniversitesi

(HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi