2021-2022 sezonunda Kahramanmaraş'ı Ampute 2.Ligde temsil eden Kahramanmaraş Ampute takımı kendi evinde Samsun Ampute takımını konuk etti. Kahramanmaraş Ampute takımı kendi evinde Samsun Ampute takımını 4-1 yendi.  Kahramanmaraş Ampute takımın gollerini kaptan Mahmut Yenen 2, Ali Körsulu ve Talha Uzun kaydeti. Kahramanmaraş Ampute takımı, Ampute 2.Ligde puanını 4 yaptı.

HAFTANIN 3 GÜNÜ HAZIRLANIYORLAR

Batıpark Stadında haftanın 3 günü günde antrenman yaparak hazırlanan Kahramanmaraş Ampute Futbol takımı, Futbolcuların azimli ve gayretli olduğuna dikkat çeken Antrenör Ömer Kulaksız Ampute futbolun dostluk ve sevgi üzerine kurulduğunu vurgulayarak, ''Bizle beraber 11- Ampute Futbol takımımız ligde mücadele ediyor. 11- takımda birbiriyle dost ve kardeşçe mücadele ediyor. Diğer liglerde olduğu gibi kavga, gürültü yok. Düşen oyuncuyu düşüren oyuncumuz mutlaka kaldırır ve özür diler. Ampute ligi Dostluk ve kardeşlik içerisinde geçen bir lig'' dedi. Tecrübeli Antrenör Ömer Kulaksız, bu yıl daha mütevazı bir kadro kurduklarını belirterek, yeni sezonda mücadeleci kimlikleriyle dikkati çekeceklerini söyledi.

‘’BU SEZON KUPAYI KAHRAMANMARAŞ’A GETİRMEK İSTİYORUZ”

Ampute Futbol Takımı’nın antrenörü Veysel Çokyiğit “Öncelikle yönetim kuruluna ve oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ampute Sporunun gelişiminde Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Celalettin Güvenç, Gençlik ve Spor il Müdürümüz Cemil Boz’un çok önemli katkıları olmuştur. Ampute Sporunun gelişmesi için tesislerin kapılarını sınırsız açan Kahramanmaraş Onikişubat Gençlik ve Spor Onikişubat ilçe müdürü Kadir Gemci’e ve Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine Teşekkür ediyorum Oyuncu kardeşlerimiz, taraftarlarımızla ve camiamızla özlenen şampiyonluğu kazanıp kupayı Kahramanmaraş’a getirmek istiyoruz” dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi