Denizli Büyükşehir Belediyesi, İskenderun Belediyesi, Afyonkarahisar Valiliği, Çorum Belediyesi gibi Mülki amirler Amatöre yönelik destek açıklamalarını bulunurken Kahramanmaraş’ta ise sessiz bekleyiş devam ediyor. Kahramanmaraş’ta her yıl Belediye ve başka kurumlardan dilencilik usulü ile takımlar kendilerine destek beklerken diğer illerde ise ASKF ve kulüpler aracılığı ile Mülki amirler Amatör futbola destek çıkmaya devam ediyor.

DENİZLİ’DE GELECEĞİN SPORCULARININ YETİŞTİRİLMESİ PROJESİ!

Amatör spora verdiği destekle geleceğin yeteneklerinin gelişmesine büyük katkı koyan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ASKF ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokolle, amatör sporcuların eğitici, öğretici ve yönetici olarak yetiştirilmesi ve amatör sporculara yönelik kurs, seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları yapıyor.

İSKENDERUN BELEDİYESİ AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE YAPACAĞI DESTEĞİ AÇIKLADI

Bölgeye yaptığı başarılı hizmetleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Amatör Spor kulüplerine de destek açıklaması spor camiasında sevinç ile karşılandı. İskenderun Belediye Brifing salonunda yapılan toplantıya İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, 5 Temmuz İskenderun Spor'un sportif direktörü Seyfi Kesik, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve Teknik Direktörleri katıldı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalının danışmanlığına getirilen ve 5 Temmuz İskenderun sporun sportif direktörü Seyfi Kesik in hazırlayıp sunduğu destek programında İskenderun da bulunan bütün amatör spor kulüplerinin maddi, tesis ve ulaşım sorunlarına çözüm getirildi. Yapılacak destekler; Amatör Spor kulüplerine oynadıkları liglere göre maddi destek sağlanacak, Amatör Spor Kulüplerinin alt yaş kategorilerine katıldıkları her yaş grubuna ayrı maddi destek sağlanacak, 5 Temmuz İskenderun Spor'a oyuncu veren kulüplere destek sağlanacak, İskenderun'da bulunan bütün antrenman tesisleri Amatör Spor Kulüplerine açılacak, Deplasmana giden takımlara ulaşım imkanı sağlanacak.

AFYON VALİSİ İŞ ADAMLARI İLE DESTEK SÖZÜ VERDİ

Afyon Valiliği Amatörlerin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, Öncelikle Afjet Afyonspor için yeni yönetim, Amatör takımlara maddi manevi destek sağlanacak. Afyonspor'a bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağız. Afyon’da yaşayan, mor-beyaz tutkusu olan iyi günde kötü günde takımımıza destek veren kıymetli taraftarlarımızdan bundan önce olduğu gibi bundan sonra takımımıza ve oluşturduğumuz yeni yönetimimize inanmalarını, güvenmelerini bekliyoruz. Hep birlikte daha iyi Afyonspor için ele ele, gönül gönüle vererek yeni zaferlere ulaşacağız” ifadeleri kullanıldı.

ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI AŞGIN ÇORUM FK VE AMATÖRLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK!

Çorum Belediyesi tarafından BELTAŞ bünyesinde geçtiğimiz aylarda kurulan HALKET le Çorum Futbol Kulübü arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Geçtiğimiz yıllarda Çorum Futbol Kulübü’ne BELTAŞ adı altında sponsor olan Çorum Belediyesi, yen sezonda HALKET adı altında desteğini sürdürecek.

Bunun yanı sıra Amatör takımlara da Her zaman olduğu gibi gözbebeğimiz, sevdamız, ortak paydamız Amatörlere desteğimiz sürecek. (DERLEYEN: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi