Kahramanmaraş 1.Amatör kümede Bölgesel Amatör lige yükselecek takımın belirleneceği 1.Amatör küme play-off grubuna, A ve B grubunda ilk üç sırada yer alan Türkoğlu Belediyespor, Andırın Yeşildağspor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve spor, Uludazspor, Hartlap Köyü Ali Doğanspor ve Afşin Belediyespor Bölgesel Amatör Lige yükselmek için mücadele edecekler. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan müsabakalar sonunda en fazla puana sahip olan takım 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de Elbistanspor ile Kahramanmaraş'ı temsil edecek.

MAÇLAR BU HAFTA SONU BAŞLIYOR

Bayram Kazıcı 1.Amatör küme play-off 1.hafta karşılaşmaları 7 ve 8 mart günlerinde Batıpark Spor Kompleksinde oynanacak.Bayram Kazıcı 1.Amatör Küme play-off grubuna A Grubundan Türkoğlu Belediye Spor Uludazspor,   Hartlap Köyü Ali Doğanspor takımları B Grubundan Andırın Yeşildağspor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor ve Afşin Belediye Spor oldu. Tek maç elemeli lig usulüne göre oynanacak olan maçların sonunda en fazla puanı toplayan takım direk olarak Bölgesel Amatör Lige yükselecek ve Elbistanspor ile birlikte 2020 -2021 sezonunda Kahramanmaraş'ı temsil edecek olan 2.takım olacak. A Grubunda Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un önemli destekler verdiği ve Bu sezon Nejdet Bolat'ın teknik patronluğunu yaptığı Türkoğlu Belediyespor, 16 maçta, 16 galibiyet alarak Namağlup ligi tamamlarken B Grubu Lideri 2018-2019 Sezonu İl Şampiyonu Andırın Yeşildağspor 18 maçta 16 galibiyet alarak namağlup lige damga vuran takımlar oldu.

CUMARTESİ 1, PAZAR 2’İ!

Maç Programı doğrultusunda ilk hafta 7 Mart Cumartesi günü BatıparkFutbol sahasında saat 14:00  AndırınYeşildağspor - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü karşı karşıya gelip kozlarını paylaşacak.8 Mart Pazar günü ise Batıpark Futbol sahasında saat 13:30   Türkoğlu Belediyespor- AFŞİN Belediyespor kozlarını paylaşırken saat 16.00 da Batıpark Futbol sahasında Hartlap Köyü Ali Doğanspor ile Uludazspor kozlarını paylaşacak. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi