TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şehrimizi temsil edenKahramanmaraşspor 2018-2019 sezonundaki ilk iç saha maçında Şanlıurfaspor’ukonuk edecek. Ligin 2. haftasında Kahramanmaraşspor, Şanlıurfaspor‘u 8 EylülCumartesi Saat 19:00’da 12 Şubat Stadında ağırlayacak. Müsabakanın biletfiyatları, Kapalı 10 TL, Maraton 5 ve Kale Arkası öğrenci tribünü 1 TL’densatılacak. Kendi sahasında Taraftarı karşısına çıkacak olan kahramanmaraşspormüsabakaya hazırlanırken Edeler Grubu ise tam teşkilat olarak müsabakayahazırlanıyor. 50. Yılda takımlarının yanında olduklarını ifade eden EdelerGrubu Şanlıurfa maçında takımlarının 12. Adamı olarak yerlerini alacaklar.  

“BİZ HER ZMANTAKIMIMIZIN YANINDAYIZ”

Edeler Grubu Kurucu Başkanı Serkan Altunbaş, Kahramanmaraşspor’unşehrin takımı olduğuna vurgu yaparak, “Taraftar olarak üzerimize düşen hertürlü desteği yerine getiriyoruz ve bundan sonrada yerine getirmeye devamedeceğiz. 1980’ler de rahmetli ejder abi tarafından kurulan tribün faaliyetlerio ölünce duran Edeler Grubu sene 2007 de tekrar Taraftarlar tarafından hayatageçirildi. Her zaman bu takımın peşine çoğu zaman telefonlarımızı satarakcebimizdeki son kuruşuna kadar harcayıp deplasmanlara gittik. Kimsenin adamıolmadık ve hiç kimseye boyun bükmedik. Kahramanmaraşspor’u bir menfaat içinsevmedik ve hiç bir menfaat beklemedik. Elimizden geldiği kadar takımıdesteklemeye içerde ve dışarda tribünlerde olduk. Kahramanmaraşsporumuzun heparkasında olduk ve şimdi bir karar aldık ve onu uygulayacağız. Edeler Grubu herzamanki yerinde dimdik ayakta olacak. İmkânlarımız ne olursa olsun takımımızıyalnız bırakmayacağız. Gerek kendi sahamızda, gerekse deplasmanda onlarınyanında olacağız. Galibiyetin 12 adamın (taraftar) desteği ile elde edildiğibilinciyle yolumuza devam edeceğiz. Tüm Kahramanmaraş halkını deplasmanmaçlarında görmeyi temenni ediyoruz” diye konuştu.

“BİZKAHRAMANMARAŞSPOR SEVDALISIYIZ”

Öncelikle Kahramanmaraşspor'umuz için tribünde tek yumrukolacağız. Hem iç saha da hem de deplasman da şehrimizin adını taşıyanKahramanmaraşspor’a Sahipleneceğiz diyen Edeler Grubu Derneği Başkanı SerkanAltunbaş, “Burada bulunmamızın temel nedeni Kahramanmaraşspor dur. BizKahramanmaraşspor Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadık.Bundan sonrada yalnız bırakmayı da düşünmüyoruz. ÖncelikleKahramanmaraşspor'umuz için tribünde tek yumruk olacağız. Hem iç saha da hem dedeplasman da şehrimizin adını taşıyan Kahramanmaraşspor’a Sahipleneceğiz.Edeler Grubuna karşı çok büyük bir sempati var. Bu ilgiyi sağlam birorganizasyonla örgütleyecek ve takımımızın mücadelesinde itici güç olacağız.Kahramanmaraşspor’un durumu bizi her geçen gün üzüntüye boğuyor. Her sezonsıkıntılı günler geçiriyoruz. Artık birilerinin buna dur demesi lazım. Çünkü butakım herkesin ve herkesin sahiplenmesi, benimsemesi lazım diyorum. Başlatılanseferberliğe Biz Edeler grubu olarak tam destek vereceğiz ve Takımımızınyanında olacağız” ifadelerini kullandı.

“TEK YUMRUKOLACAĞIZ”

Takımlarının her zaman yanlarında olmaya çalıştıklarınıifade eden Altunbaş,  Şanlıurfaspor’ukonuk edeceğiz. Bu maç çok önemli bir maç ve zor bir maç bizleri bekliyor.Bizler 12. Adam olarak görevimizi iç sahada tam teşkilat olarak icra edeceğiz.Bizler her zaman hem iç sahada hem deplasmanda tek yumruk olacağız” dedi. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi