Ligin üçüncü haftasında 4 maç beraberlikle sonuçlandı. Haftanın en gollü maçı ise Manisa Futbol Kulübü kayıt etti. Afyon Zafer stadyumunda Afjet Afyonspor’u mağlup etmesini bilen Manisa Futbol Kulübü galibiyetle ve farklı skorla haftayı en karlı kapatan ekip oldu. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor ise kendi evinde Trabzon ekii Hekimoğlu Trabzonspor ile 0-0 berabere kalarak puanla tanıştı. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un bulunduğu Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta yaşanan olayları Gazetemiz Yazı işleri Müdürü İlker Yiyen sizler için derledi.

3. HAFTANIN MAÇLARI

KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. 0-0 HEKİMOĞLU TRABZON

NİĞDE ANADOLU FK 1-0 GÜMÜŞHANESPOR

ANKARA DEMİRSPOR 1-0 HACETTEPE SPOR

ERGENE VELİMEŞE SPOR 1-1 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.

İNEGÖLSPOR 1-1 SARIYER

SANCAKTEPE FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 1-1 UŞAK SPOR A.Ş.             

AMED SPORTİF FAALİYETLER 2-1 ŞANLIURFASPOR

AFJET AFYONSPOR 0-4 MANİSA FUTBOL KULÜBÜ

KOCAELİSPOR 3-0 ÇORUM FK

4.HAFTA MAÇ PROGRAMI

ŞANLIURFASPOR - KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.

UŞAK SPOR A.Ş. - AMED SPORTİF FAALİYETLER

HEKİMOĞLU TRABZON - ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR

GÜMÜŞHANESPOR - ERGENE VELİMEŞE SPOR

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. - ANKARA DEMİRSPOR

HACETTEPE SPOR - SANCAKTEPE FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.

ÇORUM FK - AFJET AFYONSPOR

SARIYER - NİĞDE ANADOLU FK

 FUTBOL KULÜBÜ - İNEGÖLSPOR

MAÇLARIN DEĞERLENDİRMESİ

KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. 0-0 HEKİMOĞLU TRABZON

Temsilcimiz Kahramanmaraşsppor kendi saha ve seyircisi önünde Hekimoğlu Trabzonsporu konuk ettiği maçta gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 sona erdi. Sezonun 3. Hafta maçında kendi sahasında Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Futbol Kulübünü konuk eden Kahramanmaraşspor, rakibi ile 0-0 berabere kaldı. 2020-2021 sezonunda ilk iç saha maçında Kahramanmaraşspor, Hekimoğlu Trabzon karşısında 1 puan kazandı. Akdeniz Aslanları, bu maç öncesi sahaya sahipsiz takım tişörtü ile çıktı. Hiçbir protokolün maça gelmeyişi de takımın sahipsizliğini bir kez daha ortaya koydu. Ligde Konuk ekip puanını 5 yaparken, Kahramanmaraşspor ise Sezonun ilk puanını almış oldu. Kahramanmaraşspor futbolcuları 12 Şubat stadında oynanan maça, şehrin büyüklerinin takıma sahip çıkmadıklarını göstermek için formalarının üzerine giydikleri “Sahipsiz Takım” yazılı siyah tişörtle dikkatleri üzerine topladı. Korona virüs tedbirleri nedeniyle seyircisi oynanan maçı izlemek isteyen bir grup Kahramanmaraşspor taraftarı, apartmanın çatısına çıkarak takımını destekledi. Müsabaka öncesi Şeref Tribünü de siyah formaları giyerek Basın Mensuplarına poz verdiler.  

NİĞDE ANADOLU FK 1-0 GÜMÜŞHANESPOR

Misli.Com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, sezonun üçüncü maçında deplasmanda karşılaştığı Niğde Anadolu FK’ya 1-0 mağlup oldu. Zorlu karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başladı. Daha çok orta alanda mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk ciddi atağında ev sahibi ekip penaltı kazandı. 15.dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına gelen Fatih Aktay, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. ilk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya iyi ve tempolu başlayan Gümüşhanespor oldu. Dakikalar ilerledikçe baskısını artıran kırmızı beyazlı ekip, özellikle son pas tercihlerini iyi yapamayınca kurduğu baskıdan pozisyon çıkaramadı. Karşılaşmanın son çeyreğine girilirken Hasan Kaşıkara’yı da oyuna alarak yüksek toplarla şans arayanGümüşhane, son dakikalarda ki doldur-boşalt denemeleri de sonuçsuz kalınca zorlu karşılaşma ev sahibi Niğde Anadolu FK’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

ANKARA DEMİRSPOR 1-0 HACETTEPE SPOR

Derbide Ankara Demirspor, Hacettepe'yi tek golle yendi 1-0. Misli.com 2.Ligde yer alan 2 Başkent ekibinin karşılaşmasında Ankara Demirspor güldü. Ankara Demirspor Stadı'nda oynanan karşılaşama da Ankara Demirspor, Hacettepe'yi 1-0 mağlup etti. Demokrat Özgür Güneş'in yönettiği maçta Demirspor'un tek golünü 33.dakikada Mustafa Kayabaşı attı. Bu galibiyetle Ankara Demirspor puanını 6'ya çıkarırken, Hacettepe ise 4 puanda kaldı.

ERGENE VELİMEŞE SPOR 1-1 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.

Misli.com TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynana 3. hafta maçında Ergene Velimeşespor ile Zonguldak Kömürspor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.
Ergene Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşma İlk yarısı golsüz tamamlanırken maçın 53. dakikasında Batuhan’ın ayağından bulduğu golle öne geçen konuk ekip ev sahibi takımın 68. dakikada Embiya ile bulduğu gole engel olamayınca skora denge geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takım sahadan puanları paylaşarak ayrıldı.

İNEGÖLSPOR 1-1 SARIYER

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta İnegölspor, İnegöl İlçe Stadı’nda ağırladığı Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı.
Müsabakanın 30’uncu dakikada gelişen İnegölspor atağında ceza sahasına atılan ortaya kafayla yükselen Abdulkadir’in kafa pasında topla buluşan Ahmet’in vuruşu golü getirdi: 1-0.
37’nci dakikada Sarıyer’in kazandığı köşe atışında Ömer’in ceza sahasına yaptığı ortada Mahmut’un gelişine vuruşu golü getirdi: 1-1. Müsabakada başka gol olmadı ve maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

AMED SPORTİF FAALİYETLER 2-1 ŞANLIURFASPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, sahasında Şanlıurfaspor’u 2-1 mağlup etti. Amed Sportif Faaliyetler maça golle başladı. Ceza alanında topla buluşan Oğuzhan, henüz ilk dakika dolmadan takımını 1-0 öne geçirdi. Şanlıurfaspor 21. dakikada beraberliği yakaladı. Fevzi'nin şutunda Erman ceza alanında topu elle kesince hakem penaltı kararı verdi. Fevzi atışı gole çevirdi. 29. dakikada Oğuzhan'ın ortasında Samet karşısında sadece kalecinin olduğu pozisyonda topu kaleci Alperen'e nişanladı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı. Müsabakanın ikinci yarısına yine iyi başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Amedspor 52. dakikada bir kez daha öne geçti. Müsabakanın kalan bölümünde başka gol olmayınca ev sahibi sahadan 2-1 galibiyetle ayrılarak, bu sezonki ilk galibiyetine imza attı.

AFJET AFYONSPOR 0-4 MANİSA FUTBOL KULÜBÜ

Misli.com TFF 2. Lig'in ilk haftasında Afyonspor evinde Manisa FK'yı konuk etti. Misli.com TFF 2. Lig'in ilk haftasında Afyonspor evinde Manisa FK'yı konuk etti. Karşılaşma Manisa FK'nın 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Maça iyi başlayan Manisa Futbol Kulübü ilk golü 19. dakikada buldu. İlk yarının büyük bölümü atakları ile geçti. İkinci yarıya hızlı başlayan Afyonspor oldu. 15 dakika boyunca etkili olan Afyon aradığı golü bulamadı. Ardından oyuna ağırlığını koyan Manisa arka arkaya 2 gol buldu. Müsabaka 4-0 sonuçlandı.

KOCAELİSPOR 3-0 ÇORUM FK

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta sezona büyük bir hayal kırıklığı ile başlayan Kocaelispor ilk maçında evinde berabere kalırken, geçen hafta deplasmanda oynadığı Manisa FK maçından 6-1’lik yenilgiyle ayrılmış, taraftar kente dönen takıma büyük tepki göstermişti. ilk haftanın ardından teknik direktör Selahaddin Dinçel ile yollarını ayırdı. İkinci maçında maça teknik direktörsüz çıkan Kocaelispor hafta içinde ile anlaştı. Kocaelispor sezonun 3. maçında ilk 3 puanını 3 golle aldı. Yeşil siyahlıların Çorum FK karşısındaki gollerini Yiğit Ali, Mesut ve Cerem attı. Takım ilk yarıda kötüydü. Ancak ikinci yarıda gelen gollerle sadece takımın ve yönetimin değil kentin de yüzü güldü.

SANCAKTEPE FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 1-1 UŞAK SPOR A.Ş.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta geçen yılların flaş takımlarından Uşakspor ile Sancaktepe ekibi önemli bir maça çıktı ve kolar paylaşılarak 1 puanla ayrıldılar. İstanbul 15 Temmuz Stadyumunda oynana mücadelenin ilk golünü konuk ekip Uşakspor 23. Dakikada Mehmet Gürkan Öztürk kayıt ederken ev sahibi Sancaktepespor ise 83. dakikada Mehmet Tayfun Dingil ile golü bularak evinde mağlubiyetten kurtulmasını bildi. Müsabaka 1-1 sonuçlandı.          

GRUBUN ”EN LERİ ”

(HAFTANIN NOTLARI)

- 9 maçta 18 gol atıldı.

- 4 maçı ev sahipleri,1 maçı deplasman takımı kazandı. 4 maç berabere bitti.

- 45 Sarı, Kırmızı kart yok.

- Hiç kart görmeyen takımlar: Kocaelispor

- En gollü maç: Afjet Afyonspor 0-4 Manisa Futbol spor Kulübü

-Golsüz maçlar: Kahramanmaraşspor - Hekimoğlu Trabzonspor 

SARI KARTLAR:

EMİN ALTUNAY 29.dk (Kahramanmaraş)

KADİR KAAN ÖZDEMİR 78.dk (Kahramanmaraş)

SERKAN ODABAŞOĞLU 88.dk (Trabzon)

İBRAHİM CANLIKA 37.dk (Şanlıurfa)

ALPEREN GÜNER 90+4.dk (Şanlıurfa)

ADNAN ÇALIŞKAN 24.dk (Şanlıurfa)

MUHAMMED TALHA KÜÇÜK 35.dk (Şanlıurfa)

BÜNYAMİN YÜRÜR 60.dk (Amed)

UMUT KAYA 53.dk (Çorum)

NAZMİ CANDOĞAN 13.dk (Afyon)

FERİT ERİŞÇİ 35.dk (Afyon)

BORA TAŞDEMİR 60.dk (Afyon)

ÜMİT KURT 8.dk (Manisa)

ERHAN KARA 63.dk (Manisa)

METEHAN MERT 55.dk (Hacettepe)

MUHAMMET SELİM OKUR 15.dk(Hacettepe)

MUSA ŞAHİNDERE 57.dk (Hacettepe)

HASAN KÜÇCÜK 60.dk (Ankara)

Sarı Kart SERDAR EYLİK 80.dk (Ankara)

Sarı Kart HAKAN TURAN 55.dk (Ankara)

Sarı Kart TURAN YILMAZ 65.dk (Ankara)

 (DERLEYEN: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi