33. HAFTANIN MAÇLARI
KAHRAMANMARAŞSPOR 0-1 İNEGÖLSPOR
ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR 3-1 AFJET AFYONSPOR
AMED SPORTİF FAALİYETLER 0-1 NİĞDE ANADOLU FK
SANCAKTEPE FUTBOL KULÜBÜ 3-1 ERGENE VELİMEŞE SPOR
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR 1-1 GÜMÜŞHANESPOR
HACETTEPE SPOR 1-4 SARIYER
UŞAK SPOR A.Ş.     1-1 MANİSA FUTBOL KULÜBÜ
ŞANLIURFASPOR 1-0 ÇORUM FK
HEKİMOĞLU TRABZON    0-0 KOCAELİSPOR

34.HAFTA MAÇ PROGRAMI
NİĞDE ANADOLU FK - KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. 
AFJET AFYONSPOR - HEKİMOĞLU TRABZON
KOCAELİSPOR -    ŞANLIURFASPOR
ÇORUM FK - UŞAK SPOR A.Ş. 
MANİSA FUTBOL KULÜBÜ - HACETTEPE SPOR
SARIYER - ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. 
ANKARA DEMİRSPOR - SANCAKTEPE FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 
ERGENE VELİMEŞE SPOR - AMED SPORTİF FAALİYETLER
İNEGÖLSPOR - ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR

MAÇLARIN DEĞERLENDİRMESİ
KAHRAMANMARAŞSPOR 0-1 İNEGÖLSPOR
Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’un 33’ncü haftasında Kahramanmaraşspor, kendi sahasında İnegölspor’u konuk etti. Deplasman ekibi, ilk yarıda bulduğu golle Kahramanmaraşspor’u 1-0 mağlup etti. Ligde çıktığı son 5 lig maçından da mağlubiyetle ayrılan Kahramanmaraşspor, kendi sahasında İnegölspor’u konuk etti. Ligde çıkış arayan iki rakibi karşı karşıya getiren karşılaşmayı konuk ekip İnegölspor 1-0 kazandı ve hanesine önemli bir 3 puan yazdırdı. İnegölspor’a galibiyeti getiren golü 22’nci dakikada Metin Yüksel kaydetti. Ligde oynadığı son 6 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrılan Kahramanmaraşspor’da ise kötü gidiş devam etti. Kahramanmaraşspor’da Kadir Kaan Özdemir 90+4’te, İnegölspor’da ise Fatih Çiplak 90+8’de gördüğü kırmızı kart ile takımlarını 10 kişi bıraktı.
Bu sonuçlarla birlikte aldığı galibiyetle puanını 28’e yükselten İnegölspor, 13’ncü basamakta haftayı kapatırken, Kahramanmaraşspor ise 31 puanda kaldı ve 12’nci sıraya geriledi.

ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR 3-1 AFJET AFYONSPOR
TFF 2. Lig Beyaz Gurup 32. Hafta mücadelesinde kendi sahasında Afjet Afyon sporu konuk eden Anagold 24Erzincanspor her iki yarıda bulduğu gollerle mücadeleden 3-1 galip ayrılarak gurupta 4. Sıraya yükseldi. Maça hızlı başlayan ve pozisyon üreten 24Erzincanspor mücadelenin 29. Dakikasında golcüsü Etem’in ceza sahası içerisinde düzgün vuruşu ile bulduğu gol ile takımını 1-0 öne taşıdı. Gol sonrası beraberlik için atak geliştiren konuk takım Afjet Afyon spor pozisyon bulmakta zorlanırken devrenin uzatma dakikalarında sahneye çıkan Niyazi Batuhan Salman takımını 2-0 öne taşıyan gole imza attı. Devre bu gol ile sona erdi. 2-0 İkinci devreye de iyi başlayan 24Erzincanspor özellikle Etem ve Sabrican ile net pozisyonlar bulurken, konuk takım Afjet Afyon spor kontra atakla gol aradı. Maçın 72 dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Golcüsü Etem kendisinin ikinci takımın üçüncü golünü atarak durumu 3-0 yaptı. 3-0 dan sonra en az bir gol bulmak için atak yapan konuk takım Afjet Afyon spor mücadelenin 77. Dakikasında Görkem Güven ile durumu 3-1 yaptı. Maçın sonlarına doğru çok net yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyen 24Erzincanspor mücadeleden 3-1 galip ayrılarak puanını 55 yaparak 4. Sıraya yükseldi.

AMED SPORTİF FAALİYETLER 0-1 NİĞDE ANADOLU FK
Kümede kalma mücadelesi veren Niğde Anadolu Fk'ye kendi sahasında 1-0 yenilen Amedspor, Play-Off şansını zora soktu. Sinan'ın penaltı kaçırdığı maçı konuk takım 10 kişi tamamladı.
Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup'ta Play-Off'a kalmak isteyen Amedspor, Niğde Anadolu Futbol Kulübüne sahasında 1-0 mağlup olarak camiasını şok etti. Amedspor maça etkili başladı. 2.dakikada inanılmaz bir fırsatı kaçırdı. Niğde Anadolu Fk 29. dakikada 1-0 öne geçti. Berkin'in ceza alanı sağ tarafında kullandığı serbest vuruşta Fatih kafayla topu ağlara yolladı: 0-1 Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılamanın 2. yarısında ise bir çok pozisyondan ses çıkmadı ve maç 0-1 Niğde ekibinin üstünlüğü ile sonuçlandı. 

SANCAKTEPE FUTBOL KULÜBÜ 3-1 ERGENE VELİMEŞE SPOR
Türkiye İkinci Lig Beyaz grupta Ligde kalma mücadelesi veren iki takım Sancaktepe FK ve Ergene Velimeşespor Sancaktepe 15 Temmuz Stadında karşılaştılar. Maç öncesi Ergene Velimeşe spor 24 puan ile 16. sırada Sancaktepe FK ise 23.puan ile 19. sırada en alt sırada idi. Maçın 34. Dakikasında Ergene Velimeşe spordan Attila Yıldırım ın kendi kalesine attığı gol ile Sancaktepe FK evinde 1/0 öne geçti. Maçın ilk yarısında bu skor ile kapandı. Maçın 60.Dakikasında Sancaktepe FK Alihan Kalkan ile skoru 2/0 yaptı. Maçın 61 dakikasında Alihan Kalkan çift sarı karttan Kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Maçın 78. Dakikasında Sancaktepe FK Anıl Kara ile skoru 3/0 yaptı. Maçın 86. Dakikasında Ergene Velimeşe sporun Kaptanı İ. Fatih Dilek skoru 3/1 yaptı. Maçta bu skor ile tamamlandı. Ergene Velimeşe spor düşme hattına indi.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR 1-1 GÜMÜŞHANESPOR
2.Lig Beyaz Grup’da mücadele eden Gümüşhanespor 32.deplasmanda Zonguldakspor ile 1-1 berabere kaldı. Teknik direktörlük görevine Gümüşhane şehrinin yetiştirdiği önemli ve mütevazi değer Sezgin Köprülü'yü getirdikten sonra büyük çıkış yakalayan Gümüşhanespor'u Zonguldak'ta hakem firenledi. İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin ikinci devre 51.dakikada Zonguldakspor lehine hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Haluk Türkeri ayağından bulduğu penaltı golüyle ev sahibi ekip  1-0 öne geçti. Gümüşhanespor 60.dakikada Tekin Adar ile 1-1 eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın 76. Dakikasında ev sahibi lehine ikinci kez penaltı noktasını gösteren hakem Enes Kanpara oyuncumuz Berkan Yıldırım’a kırmızı kart göstererek takımımızı 10 kişi bıraktı. Ev sahibi ekipte Haluk Türkeri penaltı atışından yararlanamadı. Maçın son saniyesinde ev sahibi ekipten Tezcan Gökmen kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

HACETTEPE SPOR 1-4 SARIYER
Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 33. haftasında Hacettepe'ye konuk olan Sarıyer, rakibini 4-1 mağlup ederek moral buldu. Lacivert beyazlı ekip, aldığı galibiyetle birlikte play off iddiasını sürdürdü. Geçtiğimiz hafta sahasında Uşakspor'a karşı aldığı farklı mağlubiyetin ardından Hacettepe deplasmanında galibiyet arayan Sarıyer, maça mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Dakikalar henüz 7'yi gösterdiğinde genç oyuncusu Bertuğ Yıldırım'ın golüyle öne geçen Sarıyer, 28. dakikada Muhammed Baratcu'nun golüne engel olamazken, 35. dakikada Bertul Kocabaş'ın kaydettiği golle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren lacivert beyazlılar, 62'de Oğuz Yıldırım ve 73'te Furkan Yaman'ın golleriyle maçtan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetin ardından puanını 55'e yükselten Beyaz Martı, 5. sıraya yükseldi.

UŞAK SPOR A.Ş. 1-1 MANİSA FUTBOL KULÜBÜ
Bu Maçta Herşey Var “Kırmızı Kartlar, Goller, Penaltı, Kaçan Net Fırsatlar… Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta haftanın maçında Uşakspor, lider Manisa Futbol Kulübünü evinde konuk etti. Karşılaşma 1-1’lik skorla sona ererken, lider Manisa Futbol Kulübü bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Geçen hafta deplasmanda Sarıyer’i 6-0’lık skorla yenip dikkatleri üzerine çeken Uşakspor, evinde lider Manisa Futbol Kulübüne ilk mağlubiyetini tattırmak istiyordu. 90 dakika boyunca tansiyonun hiç düşmediği karşılaşmada futbolcular arasında zaman zaman sertlikler ve kavgalar yaşandı. Bir pozisyonda Uşakspor’lu futbolcu Şeçkin Getbay’ın kafası yarıldı ve oyuna bandajla devam etti. Maç boyunca kıran kırana geçen mücadelede her iki takımda girdikleri gol pozisyonlarından yararlanamadı.

ŞANLIURFASPOR 1-0 ÇORUM FK
Misli.com. 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor kendi evinde ligin 33. Haftasında
Çorumspor’u 1-0 mağlup ederek iki bayramı birden yaşadı.
Şanlıurfa’nın düşman işgalinin kurtuluşunun 101. Yılında adeta tekrar Kurtuluş savaşı yaşandı. Ligde kalma mücadelesi veren ’nın şanlı takımı güçlü rakibi Çorumspor karşısında adeta savaştı. Maçın 28. Dakikasında Cihan Can’ın attığı golle maçı 1-0 kazanan Şanlıurfaspor bir kez daha destan yazarak şehrini gururlandırdı. 

HEKİMOĞLU TRABZON    0-0 KOCAELİSPOR
Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü maçından 0-0 eşitlik ile ayrılan Kocaelispor Play-Off şansını zora soktu. Kocaelispor Şanlıurfaspor karsında puan alamazsa Play-Off'u da riske girebilir. Kocaelispor ligin 33. haftasında deplasmanda karşılaştığı Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü ile karşılaşmış ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. Alınan bu skorla puanın 56 yapan Kocaelispor üçüncü sıradaki yerini korudu, ancak Play-Off hattının dışıyla arasında sadece üç puan fark kaldı. Play-Off potasını daha çok sağlamlaştırmak için Şanlıurfaspor maçında tek çare üç puan olacak.

GRUBUN “EN LERİ”
- En Fazla Galibiyet : Manisa (23)
- En Az Galibiyet : Ergene (4)
- En Fazla Mağlubiyet: Hacettepe, Sancaktepe (20)
- En Az Mağlubiyet : Manisa (0)
- En Fazla Beraberlik : Afyon, Ankara, Niğde (11)
- En Az Beraberlik: Sancektepe, Hacettepe (5)
- En Çok Gol Atan Takım : Manisa (78)
- En Az Gol Atan Takım : Hacettepe (24)
- En Çok Gol Yiyen Takım : Sancaktepe(67)
- En Az Gol Yiyen Takım: Manisa (22)

SARI KARTLAR:
ALİCAN KARADAĞ 70.dk (Kahramanmaraş)
ABDULKADİR KUZEY 89.dk (İnegöl)
GÜLHAN ÜREYEN 45+1.dk (İnegöl)
FATİH AKTAY 64.dk (Niğde)
ALİ EMRE YANAR 82.dk (Niğde)
YÜCEL CANDEMİR 46.dk (Niğde)
BERKİN TAŞKIN 49.dk (Niğde)
ALTAR HAN HİDAYETOĞLU 34.dk (Niğde)
OĞUZHAN ÖZTÜRK 29.dk (Amed)
BÜNYAMİN YÜRÜR 56.dk (Amed)
MUHAMMET SELİM OKUR 18.dk (Hacettepe)
ALİ EREN KARADAĞ 41.dk (Hacettepe)
ERGUN CENGİZ 82.dk (Ergene)
IŞIK KAAN ARSLAN 51.dk (Ergene)
FATİH ATEŞ 67.dk (Ergene)
BERKAY SİZER 13.dk (Sancaktepe)
ORKUN TIRPANCI 80.dk (Sancaktepe)
SEMİH İNTEPE 57.dk (Sancaktepe)

KIRMIZI KARTLAR:
KADİR KAAN ÖZDEMİR 90+4.dk (Kahramanmaraş)
FATİH ÇİPLAK 90+7.dk (İnegöl)
FERHAT KATİPOĞLU 85.dk (Niğde)
ALİHAN KALKAN 61.dk (Sancaktepe)
(DERLEYEN: İLKER YİYEN)

 

Editör: Haber Merkezi