26. HAFTANIN MAÇLARI

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.               1-1 KAHRAMANMARAŞSPOR

MANİSA FUTBOL KULÜBÜ 1-1 ANKARA DEMİRSPOR

AFJET AFYONSPOR 2-0 İNEGÖLSPOR

SARIYER 3-0 SANCAKTEPE FUTBOL KULÜBÜ

HACETTEPE SPOR 0-1 ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR

UŞAK SPOR A.Ş.               0-0 HEKİMOĞLU TRABZON

GÜMÜŞHANESPOR 0-2 AMED SPORTİF FAALİYETLER

KOCAELİSPOR 3-1 NİĞDE ANADOLU FK

ÇORUM FK 3-0 ERGENE VELİMEŞE SPOR

27.HAFTA MAÇ PROGRAMI

KAHRAMANMARAŞSPOR - GÜMÜŞHANESPOR

ERGENE VELİMEŞE SPOR - KOCAELİSPOR

HEKİMOĞLU TRABZON - HACETTEPE SPOR

ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR - ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

SANCAKTEPE FUTBOL KULÜBÜ - MANİSA FUTBOL KULÜBÜ      

ANKARA DEMİRSPOR - ÇORUM FK

NİĞDE ANADOLU FK - AFJET AFYONSPOR

AMED SPORTİF FAALİYETLER - SARIYER

ŞANLIURFASPOR - UŞAK SPOR A.Ş.

MAÇLARIN DEĞERLENDİRMESİ

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. 1-1 KAHRAMANMARAŞSPOR

Ligde en çok beraberliği ile dikkatleri üzerine çeken Kahramanmaraşspor dün Zonguldak deplasmanında çıktığı maçta ilk yarı üstünlüğünü koruyamayarak 2. Yarıda kalesinde gördüğü golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Zonguldak Kömürspor maçında 16.dakikada Hakan Demirci'nin golü ile 1-0 öne öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Kahramanmaraşspor üstünlüğü ile sona erdi. 53.dakikada Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor'da forma giyen Haluk Türkeri skoru 1-1 yaptı. Kahramanmaraşspor'da, 4 oyuncu forma giyemedi.

Kahramanmaraşspor'da Osman Bodur ve Halil Uysal'ın sakatlıklarından dolayı, Yakup Ramazan Zorlu'nun ise covid-19 test sonucunun pozitif çıkması nedeniyle Zonguldak Kömürspor maçında görev alamadı. Hacettepe karşılaşmasında kırmızı kart gören İbrahim Koca Zonguldak Kömürspor maçında oynayamadı. Son haftalarda puan kayıpları yaşayan profesyonel Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Zonguldak deplasmanında Kömür içinde Elmas arıyordu. Müsabakada 0-1 önde olduğu maçta kalesinde 1 gol gören Kahramanmaraşspor 1-1 beraberlikle maçı 1 puanla kapattı.

MANİSA FUTBOL KULÜBÜ 1-1 ANKARA DEMİRSPOR

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup 26. hafta karşılaşmasında lider Manisa Futbol Kulübü, sahasında Ankara Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Ligde 65 puana ulaşan siyah-beyazlı ekip, 18 puan farkla liderliğini sürdürdü. Maçta konuk ekip Ankara Demirspor, 29’uncu dakikada İlker’in golüyle 1-0 öne geçti. Maçın hakemi Oğuzhan Aksu, 35’inci dakikada Okan Eken’i direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Ankara Demirspor’un üstünlüğüyle geçildi. Maçın ikinci yarısında eksik olmasına rağmen rakip takımı baskı altında tutan Manisa Futbol Kulübü, 82’inci dakikada Kemal Rüzgar’ın golüyle skoru 1-1’e getirdi. Bu sonuçla ligde 65 puana ulaşan Manisa Futbol Kulübü, 18 puan farkla liderliğini sürdürdü.

AFJET AFYONSPOR 2-0 İNEGÖLSPOR

Afjet Afyonspor kendi sahasında konuk ettiği İnegölspor’u 2-0 mağlup etti.  İlk yarıda her iki takımdan da gol sesi çıkmadı ve devreye 0-0 girildi. İkinci yarıda takımının en golcü oyuncusu ünvanını elimde bulunduran Cihan Özkara 64.dakikada takımını öne getiren golü kaydetti. 1-0  İnegölspor kalesinde etkisini göstermeye devam eden Jetler golden 10 dakika sonra Erhan Şentürk'ün 75.dakikada bulduğu gol ile skoru 2-0  yaptı. Kalan dakikalarda başla gol olmadı ve karşılaşma Afjet Afyonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

SARIYER 3-0 SANCAKTEPE FUTBOL KULÜBÜ

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 26. haftasında Sancaktepe FK'yı konuk eden Sarıyer Spor Kulübü, rakibini 3-0 mağlup ederek 2 maç aradan sonra galip geldi. Lacivert beyazlı ekip aldığı bu galibiyetle play-off yolundaki iddiasını sürdürdü. Son 7 karşılaşmada yalnızca 1 galibiyet alan Sarıyer, ligin alt sıralarında yer alan Sancaktepe FK ile Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkan Beyaz Martı, farklı kazanarak kötü gidişata 'dur' dedi.

HACETTEPE SPOR 0-1 ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR

TFF 2. Lig Beyaz gurup 25. Hafta mücadelesinde Deplasmanda Hacettepe spora konuk olan Anagold 24Erzincanspor maçın ilk devresinde Batuhan Salman ile bulduğu gol ile mücadeleden 1-0 Galip ayrılarak puanını 47 yaparak 3. Sıradaki yerini korudu. Ankara Etimesgut Belediyesi Kemal Atatürk stadyumunda oynanan ve Hakem Fatih Tokail’in yönettiği 25. Hafta mücadelesinde Hacettepe spora konuk olan Anagold 24Erzincanspor maça hızlı başlayan taraf olurken ev sahibi ekip Hacettepe spor kontrolü oynadığı görüldü. Maçın 13. Dakikasında sol kanattan Niyazi’nin taşıdığı ve ceza sahası içine yaptığı ortayı iyi değerlendiren Batuhan Salman takımını Deplasmanda 1-0 öne taşıyan gole imza attı. 

UŞAK SPOR A.Ş. 0-0 HEKİMOĞLU TRABZON

Teknik direktörsüz 3’üncü karşılaşmasına çıkan Uşakspor, ligin formda takımlarından Hekimoğlu Trabzon’u konuk etti. Oldukça güzel bir havada oynanılan karşılaşmada her iki takımda eşitliği bozamadı. Play Off hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada, evinde ligin formda takımlarından Hekimoğlu Trabzon’u konuk eden Uşakspor, rakibiyle 0-0 berabere kalarak Play Off yarışından uzaklaştı. 90 dakika boyunca iki takım da mücadelesini hiç bırakmazken, her iki takımda yakaladıkları önemli fırsatları gole çeviremeyince karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı.

GÜMÜŞHANESPOR 0-2 AMED SPORTİF FAALİYETLER

2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, deplasmanda alt sıralarda yer alan Gümüşhanespor’a konuk oldu. Amedspor, karşılaşmanın 9’uncu dakikasında Sinan Akaydın’ın golüyle ilk yarıyı önde bitirdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan Amedspor, 50’nci dakikada Akaydın’ın attığı golle farkı ikiye çıkardı. Amedspor, 90 dakikası 0-2 skoruyla tamamlanan karşılaşmada, Gümüşhane’den 3 puanla döndü. Amedspor, bu skorla Play-off için büyük bir avantaj yakaladı.

KOCAELİSPOR 3-1 NİĞDE ANADOLU FK

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kocaelispor, sahasında ağırladığı Niğde Anadolu FK’yı 3-1 mağlup etti. 2020-2021 Sezonu 26. haftasında Kocaelispor Niğde Anadolu FK ile karşı karşıya geldiği maçta 3-0'lık skorun elde edildiği maçta bit gol haberi de Niğde'den geldi. 80'inci dakikada Niğde Anadolu FK oyuncusu Fatih'in attığı gol ile skor 3-1 oldu. İkinci yarının başlamasıyla birlikte 63'üncü dakikada Kocaelispor oyuncusu Tahir Babaoğlu'nun ikinci golü atmasıyla yeşil siyahlı takımımız 2-0 öne geçti Heyecanlı maçta ikinci golü maçın 63. dakikasında atan Tahir Babaoğlu'ndan, maçın 75. dakikasında bir gol daha geldi. Tahir'in peş peşe attığı gollerle 3-0'lık skorun elde edildiği maçtan bir gol haberi de Niğde'den geldi. 80'inci dakikada Niğde Anadolu FK oyuncusu Fatih'in attığı gol ile skor 3-1 oldu.

ÇORUM FK 3-0 ERGENE VELİMEŞE SPOR

Play-Off hesapları yapan Çorum FK, 26.hafta maçında konuk ettiği Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek hem umutlarını sürdürdü, hem de kritik Ankara Demirspor maçı öncesinde moral buldu. Kırmızı-siyahlılara galibiyet getiren goller 14’te Umut Kaya, 20’de Sinan Kurumuş, 84’te de Ömer Bozan attı.

GRUBUN “EN LERİ”

- En Fazla Galibiyet : Manisa (20)

- En Az Galibiyet : Niğde (2)

- En Fazla Mağlubiyet: Hacettepe(16)

- En Az Mağlubiyet : Manisa (0)

- En Fazla Beraberlik : Kahramanmaraş (10)

- En Az Beraberlik : Sancektepe, Hacettepe (4)

- En Çok Gol Atan Takım : Manisa (66)

- En Az Gol Atan Takım : Niğde (16)

- En Çok Gol Yiyen Takım : Şanlıurfa(62)

- En Az Gol Yiyen Takım : Manisa (16)

SARI KARTLAR:

ORHAN EVCİ 86.dk (Kahramanmaraş)

BURAK GÖKSEL 87.dk (Kahramanmaraş)

MERT ILIMAN 30.dk (Kahramanmaraş)

EMRE KARA 72.dk (Zonguldak)

BERKAN AKDENİZ 79.dk (Zonguldak)

AYKUT EMRE YAKUT 22.dk (Zonguldak)

NEŞET CAN BELLİKLİ 76.dk (Zonguldak)

SERCAN KAYA 72.dk (Gümüşhane)

BERKAN YILDIRIM 58.dk (Gümüşhane)

ÖMER ALP KULGA 82.dk (Gümüşhane)

ŞAHİN ŞAFAKOĞLU 38.dk (Amed)

CEREM TALHA DİNÇER 70.dk (Amed)

AHMET KESİM 44.dk (Manisa)

ERHAN KARA 90+2.dk (Manisa)

MEHMET YILMAZ 90+2.dk (Manisa)

NİZAMETTİN ÇALIŞKAN 39.dk (Manisa)

HAKAN BARIŞ 38.dk (Manisa)

MUSA NİZAM 45.dk (Kocaeli)

BERKİN TAŞKIN 84.dk (Niğde)

METEHAN YİLMAZ 40.dk (Niğde)

KIRMIZI KARTLAR:

OKAN EKEN 35.dk (Manisa)

(DERLEYEN: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi