TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta hafta sonu birbirinden kritik karşılaşmalar oynandı. TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 26. Hafta mücadelesinde Kahramanmaraşspor, deplasmanda 3 puanı 3 golle alırken diğer takımlar ise farklı sonuçlar kavga alanına dönüşmesi ile Ligde deprem etkisi yarattı. Bazı takımlar ise Teknik patron değişikliğine gitti. Lider Bandırma Sakarya’da 1-0 Kaybetti ve Puanı 51. Ankarademirspor Van Deplasmanında 2-1 Mağlup Oldu Puanı 50. Kastamonu Velimeşespor İle Berabere Kaldı. Bu maçlar doğrultusunda Kastamonu maçında Tribünler karıştı, saha olayları yaşandı. Eyüpspor- Uşakspor maçında taşlı sopalı olaylar meydana gelirken Vansporda ise istifaların yerine yeni teknik adamla anlaşma sağlandı. İşte Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un bulunduğu Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yaşanan olayları Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İlker Yiyen sizler için derledi.

UŞAKSPOR'A TAŞLI SOPALI SALDIRI!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 25. hafta müsabakaları kapsamında Eyüpspor, Uşakspor maç sonu olaylar çıktı. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un rakiplerinden Uşakspor maç sonu olaylar çıktı. Uşak kafilesine taşlı sopalı saldırı! Deplasman da Eyüpspor'a konu olan Uşakspor, zorda olsa bir puanı koparmayı başardı. Ligde kalma mücadelesi veren Eyüpspor ise hayati öneme sahip 2 puan kaybetti. Puanların eşit dağıldığı mücadele sonrasında olaylar çıktı. Uşakspor takım otobüsüne ve taraftarlarını taşıyan araçlara taşlı sopalı saldırı yapıldı.

UŞAKSPOR TFF'YE ŞİKAYET EDECEK!

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un rakiplerinden Uşakspor sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yapıldı ve bu saldırı kınandı. Öte yandan Uşakspor Yönetimi saldırı ile ilgili yasal süreç başlatacağını duyurdu.

KASTAMONUSPOR MAÇINDA YUMRUKLAR KONUŞTU!

Kahramanmaraşspor’un rakiplerinden Kastamonuspor - Ergene Velimeşe maçında olaylar çıktı. Bir yönetici Velimeşe oyuncularına saldırdı. Bir Kastamonuspor taraftarı sahaya atladı.

Kastamonuspor - Ergene Velimeşe maçında olaylar çıktı. Bir yönetici Velimeşe oyuncularına saldırdı. Bir Kastamonuspor taraftarı sahaya atladı. İşte olay görüntüler. Ergene Velimeşespor kafile maç sonunda 1 saat stadyumda mahsur kaldı. Hem Kastamonuspor camiası hem de maçı 11 dakika uzattığı için Ergene Velimeşespor camiası maçın hakemi Cihan Ataş'a ateş püskürdü. Maç Ergene Velimeşespor 1-0 galipken 90+5. dakika da Kastamonuspor'lu İlyas Çakmak'ın attığı gol ile 1-1 sona erdi.

VANSPOR'DA FEYYAZ UÇAR DÖNEMİ!

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un rakiplerinden Vanspor'da kötü gidişat sonrası Teknik Direktör Taner Taşkın'ın istifasını yönetim kabul etti. Vanspor, 1,5 yıl önce de Teknik Direktör görev yapan ve istifa eden şimdiki Sportif Direktörü Feyyaz Uçar ile yola devam edecek.

TFF 2. Ligde Vanspor'da kötü gidişatın faturası Taner Taşkına kesildi. Kendi iseteği ile istifa eden Taşkın'ın istifası yönetim tarafından kabul edildi. Vanspor'da kötü gidişat sonrası Teknik Direktör Taner Taşkın'ın istifasını kabul eden yönetim, Vanspor da 1,5 yıl önce de Teknik Direktör görev yapan ve istifa eden şimdiki Sportif Direktörü Feyyaz Uçar ile yola devam edecek. Feyyaz Uçar, yarın oynanacak olan Vanspor - Anakara Demirspor maçında da takımın başında olacak. (SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi