Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden Kurtuluş 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığı 2021 yılı Faaliyet programında yer alan ve Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak “12 Şubat Kurtuluş ve 3. Fahri Gemci’yi Anma Trap Kupası” 12-13-14 Şubat 2021 tarihlerinde Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Trap Skeet Atış Poligonunda gerçekleştirildi. 20 il ve Azerbaycan’dan 150’ye yakın sporcunun katılımıyla yapılan kupaya Atıcılık Milli Takım ve TOHM Sporcuları tam kadro iştirak ettiler.

Kupaya 12 Şubat 2021 tarihinde Kahramanmaraş Milletvekilleri, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları, İl Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, Atıcılık Federasyon Başkanı ve Rahmetli Fahri Gemci’nin Ailesinin katılımlarıyla açılış töreni yapıldı. Açılış Konuşmasının akabinde İl Müdürü Cemil BOZ 12 Gönüllü Gencimiz Tarafından yapılan İstiklal Madalyamızı minyatür sanatıyla resmettiği tabloyu 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı, Kahramanmaraş Milletvekili Sayın Mahir Ünal’a takdim ettiler.

Açılış törenini protok üyelerini atış poligonlarında yaptığı incelemeler ile tamamlandı.

Kupanın Son Günü yapılan final atışlarının sonunda derece elde eden sporculara düzenlene törenle madalyalarını Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz takdim ettiler. (HABER: MUSTAFA KÖMÜ)

Editör: Haber Merkezi