Tek maç eleminasyon sistemine göre Antalya'da oynanan 2019-2020 Sezonu TFF 2. Lig  Play-Off'ta ilk maçların sonunda TFF 2. Lig Beyaz Grupta  Manisa Futbol Kulübü ile  Sancaktepe Futbol Kulübü finale yükseldi.  Kırmızı Grupta ise Ankara Demirspor ile Tuzlaspor finale yükseldi.

Hekimoğlu Trabzon'u  3-1 yenen Sancaktepe Futbol Kulübü ile İnegölspor'u 3-0 yenen Manisa Futbol Kulübü  TFF 2. Lig  Beyaz Grup Play-Off'ta finale yükseldiler. Manisa Futbol Kulübü ile Sancaktepe Futbol Kulübü 24 Temmuz cuma günü saat 20.00'de Antalya'da karşılaşacak.

Tek maç eleminasyon sistemine göre Antalya'da oynanan TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Play-Off ilk maçları tamamladı.  Sakaryaspor'u 2-1 yenen Ankara Demirspor ile GMG Kastamonuspor'u 1-0 yenen Tuzlaspor TFF 2. Lig  Kırmızı Grup Play-Off'ta finale yükseldiler. Ankara Demirspor ile Tuzlaspor 24 Temmuz cuma günü saat 22.00'de Antalya'da karşılaşacak.

Kırmızı ve Beyaz Grupta Final maçınlarını kazanan karşılaşacak, . Karşılaşmayı kazanan takım TFF 1. Lige yükselecek.

46 NUMARA ŞOWU

Antalya'da oynanacak 2019-2020 Sezonu TFF 2. Lig  Play-Off maçında Kahramanmaraş'lı oyuncu Erhan Kara, attığı harika gol sonrası 46 numaralı formasını gösterdi.

TFF 2. Lig  Play-Off ilk maçında İnegölspor, karşısında  Manisa Futbol Kulübü'nü  2-0 öne geçiren golü Kahramanmaraş'lı oyuncu Erhan Kara, frikik golü sonrasında sevincini 46 numaralı formasını göstererek yaşadı.

2019-2020 Sezonu TFF 2. Lig Beyaz Grupta 31 maçta  Manisa Futbol Kulübü'nün fomasını giyen Kahramanmaraş'lı oyuncu Erhan Kara, attğı 7 golde de 46 numaralı formasını göstererek yaşadı.

İnegölspor'u 3-0 yenen Manisa Futbol Kulübü  TFF 2. Lig  Beyaz Grup Play-Off'ta finale yükseldiler. Manisa Futbol Kulübü-Sancaktepe Futbol Kulübü 24 Temmuz cuma günü saat 20.00'de Antalya'da karşılaşacak.

8 TAKIM 1.LİG HEYECANI YAŞIYOR!

2.Lig Play-Off karşılaşmalarının ardından 1. Lig’e çıkacak 3’üncü takım belirlenecek. Beyaz Grup’ta 73 puanla liderlik koltuğunda oturan YılportSamsunspor ve Kırmızı Grup’ta 60 puanla liderlik koltuğunda oturan Bandırmaspor, alınan karar gereği 1. Lig’e yükseltildi. TFF’nin aldığı karara göre takımların çeyrek final rakipleri Kahramanmaraşspor’umuzun grubu Kırmızı Grupta GMG Kastamonuspor- Tuzlaspor ile, Sakaryaspor ise Ankara Demirspor karşı karşıya gelecek. 2.Lig Beyaz Grup’ta ise Manisa FK ile İnegölspor, Hekimoğlu Trabzon ile Sancaktepe eşleşti. Bu doğrultuda 8 takımda play-off heyecanı yaşıyor.

PLAY-OFF’UN KIDEMLİSİ KASTAMONU!

 Kırmızı-siyahlılar, 6’ncı kez play-off maçlarına katılacak. GMG Kastamonuspor, 20 Temmuz’da başlayacak play-off maçlarına bu heyecanı en fazla yaşamış takımlardan biri, belki de birincisi olarak katılacak. Kırmızı-siyahlılar ilk play-off heyecanını 1993-1994 sezonunda Konya’da yaşadı. Merhum Faruk Nuhoğlu döneminde yine Korhan Koroğlu’nun yönetiminde ErderiEreğlispor’la tutuştuğu şampiyonluk yarışını ikinci sırada tamamlayan kırmızı-siyahlılar Konya’da oynanan play-off maçlarının ilkinde Kahramanmaraş’a 3-1 yenildi ve 3.Lig’den 2.Lig’e çıkma hayallerini başka sezonlara erteledi. Kastamonuspor, ikinci playoff heyecanını 2007-2008 sezonunda Trabzon’da yaşadı. Buradaki maçta ise Darıca Gençlerbirliği’ne 1-0 kaybeden kırmızı siyahlılar, bir sonraki 2008-2009 sezonunda ise Zonguldak’daki play-off maçında Yalova’ya da 1-0’lık skorla mağlup olup 2.Lig’e çıkamamıştı. Kırmızı-siyahlılar, 27 yıl mücadele ettiği 3. Lig’den ve ardından Bölgesel Amatör Lig’den de düştükten sonra dönüştüğü 1966 Kastamonuspor olarak ardı ardına elde ettiği iki şampiyonlukla bir çırpıda yükselmeyi başardığı 2.Lig’deki dört sezonunun üçünde play-off mücadelesinin içinde oldu. Ziya Doğan yönetimindeki kadrosuyla 2016-2017 sezonundaki play-off’ta Gümüşhanespor’a elenen kırmızı siyahlılar, 2018-2019 sezonunda ise Sarıyer’e elenerek 1.Lig’in kapısından döndü. Play- Off maçlarında 5 kez hedefine ulaşamayan kırmızı-siyahlılar bu sezon ise GMG Kastamonuspor olarak mücadele edecek ve bu kez şeytanın bacağını kırarak üst lige çıkmak için ter dökecek. GMG Kastamonuspor’un play-off maçlarındaki ilk rakibi, sezonun açılış maçında kendi sahasında yenildikten sonra ikinci yarı başında İstanbul’da üç golle alt etmeyi başardığı Tuzlaspor.

Editör: Haber Merkezi