Goethe’nin dediği gibi: “En içten halimle konuşurken karşıma sıradan sözlerle çıkılması beni deli ediyor.”

Amerika dolarını petrole endekslediği dönemden bu yana tüm dünyayı sömürmeye devam ediyor. Aslında sömüren ABD değil, o devletin merkez bankasına hakim olan Siyonist güçler desek daha doğru olur. Bu arada sömürmeye gittiği her ülkeden çıkarken de kan ve gözyaşılı bırakıyor bunun son örneğide Afganistan da görülmektedir.

Neyse biz esas konumuza dönelim. “Bir özel banka olan ve Küresel Çete’nin tüm dünyanın ekonomisine çökmekte kullandığı bir finas aygıtı hüviyetindeki FED, her gün dünya ülkeleri bazında, matbaada basacağı doların fiyatını belirler. Bunu yapmadan önce de dünyadaki iblislerine tüyo verir ve onları zengin eder. Yani, para piyasaları falan dedikleri, aslen bir tiyatrodur. Petro-Doların tabirinin kullanılmasının sebebi, petrol ülkelerinin ABD bankalarındaki hesaplarında bulunan paraların adı bu olduğu içindir. Ve dijital para, Küresel Çete’nin bu inisiyatifini, keyfiyetini ortadan kaldıracaktır!( Kay. Küresel Çeteye İnfaz S. 629-630) Şahsen bu son cümleye biraz şüpheli bakıyorum, bunu daha öncede yazmıştım; yani dijital para imparatorluğunu da onlar kuracak gibi görünüyor, çünkü IMF’de, Dünya Bankası’da onların adamı…

Neyse; devam edelim. Bazılarının global sermaya, bazılarının ‘üst akıl’ dediği, kimilerinin ise ‘şeytanı akıl’ diye nitelendirdiği mevcut para sistemi bugünlerde değiştirilmek isteniyor demiştik. Dijital İmparatorluktan bahsediyorum. Çağın Nemrutları bütün dünyayı ele geçirip, tek bir dijital imparatorluk kurmak istiyorlar, bunu da açıkça söylüyorlar.  Bu vicdansızlar yeni dünya düzeni altında kurdukları sömürü sistemleri içinde tüm dünyaya faiz, savaş, işgal entrika sıçratıyorlar(darbeler gibi) bakınız şu aşı meselesinin arkasında da onlar olduğuna inanıyorum.  Bunu yaparken de ıslah edici oldukları yalanını uyduruyorlar.

Peki yeni gelecek sistem adil mi olacak? Bana göre hayır, çünkü eski sistemden yüz yıldır nemalananlar tek dünya devleti kurmak için kolları sıvamış durumdalar. Bunların çok güçlü olduğunun farkındayım. Ancak biliyorum ki, bu güçler şeytani oldukları için aynı zamanda çok korkaktırlar! İlk hedefleri de Türkiye, neden mi? Türkiye İslam’ın kalbi olarak görünüyor da ondan…

Diyeceğim şu ki, DÜNYADA ADİL BİR PARA SİSTEMİ KURULUMALI, bu sistem HAK VE HUKUKU gözetmeli, adil olmalı, bunun için de toplumsal bir bilinç olması gerekiyor.

Bunun için inanmış her insan, eski sisteme karşı geldiği gibi yeni sistemin de adil olması konusunda çaba sarf etmesi gerekiyor.

İNSANLIĞIN HAYRINA ÇALIŞTIKLARINI İDDİA EDİYORLAR AMA

Şimdi olup bitenlere bir bakın. “Dünyayı korona hapishanesine dönüştürdüler! İnsanlığı evlere tıktılar! Bu korona işinin biyolojik bir savaş olduğu, virüsün laboratuvarda üretilmiş olabileceği bir çok bilim insanı iddia ediyor. Biz ana haber bültenlerinde corona ile ilgilenirken, onlar sistemi oturtmaya çalışıyorlar.

Dün, bir haber kanalında “Elon Musk'ın Tesla'yı kripto para ile alabilme kararının ardından Türkiye'de de bir ilk gerçekleşti. Kripto parayla lüks otomobil markaları alınabilecek. Yani kripto paralar artık para ile alış verişin yolu açılmış oldu. Zaten bir çok insan ‘zengin’ olmak için bu parayı alabiliyordu. Daha önce de yazdım, bir ailenin çocuğu bu yolla borçlanmış ve bir facia da yaşanmıştı. Tosuncuk da bu işe girmiş!

Peki neler olup bitiyor, şöyle bir daha özetleme yapalım. İddialara göre, Dünya resetlenecek! Mesele dolar rezev para olmaktan çıkarılmak isteniyor.  Dijital paralar devreye girecek. Türkiye bu işin öncülerinden gördüğüm kadarı ile; nitekim Avrupa’da birinci, dünyada dördüncü sırada yer aldığımız basında yer alıyor.

Aslında neler olacak ile ilgili merak edilenleri tam anlamak için Çin’e bakmak gerekiyor. O ülkeyi, laboratuar olarak kullanıyorlar. Bu iddia değil, bir gerçek, başladılar bile; bakınız Çin’deki sosyal hayat projesi tüm dünya toplumlarına yayılacak.   Yapmak istedikleri şey, dijital gözetleme ve tek dünya devleti kurmak. Bunun için de önce dijital parayı oturtmaya çalışıyorlar. Sömürülenler ise direniyorlar, bakalım ne olacak?