Türkiye’de siyasetçi olmak gerçekten zor…

Eğer ekonominin şıkır şıkır işlediği, hukukun üstünlüğünün tüm toplum tarafından kabul gördüğü, halkın ülkenin gerçekleri konusunda tam bilgi sahibi olduğu ve yurttaşların demokratik işleyişi gerçekten katıldığı bir ülke olabilseydik -ve tabii ki daha başka bir sürü şey daha olsaydı- muhtemelen Türkiye’de siyasetçi olmak daha kolay olurdu.

Her babayiğit Siyasetçi olamaz derler bizde…

Bu işin Eğitimini, tabanından gelen biriysen özellikle üst düzey eğitim gördüysen siyasetin can damarındasın demektir.

Her sosyal kültür kendi siyasetçisini üretiyor.

Bu siyasetçi ise sistemi tekrar besleyerek kendi anlayışına uygun bir kültürün yaygınlaşmasını sağlıyor. Sağlam yapılandırılmış bir sosyal ve kurumsal yapı siyasetçinin de ahlaklı, dürüst veya denetlenebilir olmasını sağlıyor.

Bu şehirde siyaset yapmak hatta ülkede siyaset yapmak kolay değil…

Siyasetçi, Ekonomiden, Siyasetçi Eğitimden anlayacak, Siyasetçi spordan anlayacak, siyasetçi halkın dilinden anlayacak, siyasetçi kısacası her şey den anlayacak ve siyasetini ona göre yapacak.

  Geçim sıkıntısı, yoksulluk ve işsizlik gibi problemler de HALKIMIZIN dile getirdiği veya seslendiremediği sorulardır. Eğer bunlara gerçek cevapları veremiyorsanız, ya yalan söyleyeceksiniz ya da başınızı öne eğeceksiniz. Sonuçta bu ülkede siyasetçi olmak zor, hem de çok zor…

Siyasetiyle, ticaretiyle bu şehirde öne çıkan o kadar çok isim var ki, hangi birini yazayım diye düşünür, tartışırken, aklıma dünün ve bugün kayda değer ismi, bu şehrin yükselen değeri sayın Nasuh Tımarcıoğlu geldi.

Kişi olarak sağlam bir karaktere sahip MHP Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi sayın Nasuh Tımarcıoğlu. Üstelik o kadar da dost. Basına karşı da her zaman ilgili, sempati ile yaklaşan bir arkadaşımız. Tuzumuz ekmeğimiz var.

Şimdi siyasetin neresinde olursa olsun, kişiliği ile sevecen ve saygılı yapısı ile kamuoyunda karşılığı olan bir siyasetçi, iş adamı olarak hatırla, sevgiyle ve saygıyla anılan kaç kişi kaldı ki memlekette.

siyaseti şekillendiren, siyasete renk ve kalite getirebilen nadir siyasetçilerdendir Tımarcıoğlu…

Güzide Şehrimize hizmet edebilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi’nde milliyetçiliğin, ülkücülüğün ve davaya sadakatin bir örnek kişiliği olarak Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in açmış olduğu yolda Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’in önderliğinde devam ettirmek yegane amacı taşıyan bir isim Nasuh Tımarcıoğlu.

Kendisi ve Eşine ait olan NSH Mühendislik Mimarlık şirketinde proje, mühendislik, mimarlık, teknik danışmanlık ve müteahhitlik hizmeti vermekte, üstelik de partisini ruhunu, kokusunu ve dokusunu bilen, vücudunun en ücra köşelerinde dahi hissedebilen nadir siyasetçilerden biri. Çevresi çok, sempatizanı çok kendisini siyasette yol aldığı her ücrada başarı dilerim.

Kalın Sağlıcakla…