Altun, ‘’Baş ağrısı, boyun ağrısı, sırt ağrısı, bel ağrısı, diz ağrılarında gerekli tüm işlemlerin tedavisi için Özel Sular Vatan Hastanesinde hasta kabulüne başladığını belirtti.

Doç. DR. Altun, hastanemizde omur cerrahisi bel cerrahisi kafa ile ilgili tüm cerrahiler beyinle ilgili tüm ameliyatlar Ayrıca çocuklarla ilgili Çocuk beyni ile ilgili tüm ameliyatlar yapılmaktadır. Hastanemizde endoskopik işlemle omurga cerrahisi Ayrıca küçük çocuklarda beyin su toplama ile ilgili tüm sıkıntılar da endoskopik girilerek tedavi işlemler yapılacaktır dedi.  Altun, Özellikle bölgemizde çok görülen omurilik ile ilgili görülen tüm rahatsızlıklar 15 yıllık bir tecrübemizle beraber yapılmaktadır. ”dedi.

‘’Ciddi bir baş ağrınız varsa ihmal etmeyin’’

Ağrı ile ilgili  ’Baş ağrısı, boyun ağrısı, sırt ağrısı, bel ağrısı, diz ağrılarında gerekli tüm işlemlerin tedavisi ve ameliyatları hastanemiz bünyesinde yapılmaktadır. Altun sözlerine şöyle devam etti, Eğer ciddi bir baş ağrınız varsa buna mutlaka birinin değerlendirmesi gerekiyor baş ağrısının altında çeşitli sıkıntılar yatıyordur. Mutlaka bir görüntüleme yöntemi ile ağrının durumunun ortaya koyulması gerekir. Ayrıca çocuklarda çok sık görülen bölgemizde görülen beyin omurilik sıvı toplaması da şant işlemi ile yapılmaktadır. ”dedi.

‘’Omurga ile ilgili Omurgadaki Beldeki ağrılar’’

Ben bunu bunu yaptım ama ağrım geçmedi ve devam ediyor denildiğinde buna iyi bir şekilde tesbit ederek müdahale etmek gerekiyor.  Hastaya müdahale etmeden önce hastanın tüm muayenesini hikâyesini test etmek ve buna göre hastaya özel bir tedavi uygulamak gerekiyor. Bu işlemi yapıyorsanız hastanın bel ağrısı, boyun ağrısı, sırt ağrısına daha faydalı olur ve hastayı daha mutlu edersiniz. ”dedi. HABER: MUSTAFA KÖMÜ

Editör: Haber Merkezi