Kahramanmaraş'ta esnaf ziyaretlerini sürdüren Ünal, ''Çok yüksek bir teveccüh var. Vatandaş diyor ki, 'Yaparsa yine AK Parti yapar.' Kendi iç krizini çözemeyen CHP ile aday başvurusu yapmaktan aciz partilerin böyle bir yeteneği yok'' dedi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal, meydan çay bahçesinde vatandaşlara bir araya gerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ

Vatandaşlarımızın sorunları ve talepleri olacaktır diyen Ünal, ''Siyaseti görevi bu sorunları çözmektir. AK Parti'nin de 17 yıldan beri yaptığı en önemli şey bu sorunları çözmektir. AK Partinin çok yüksek bir sorun çözme kapasitesi var hamdolsun. Vatandaşlarımızı dinledik ve taleplerini aldık. Gerektiğinde bakanımızı, valimizi, ilgili bakanımızı, il milli eğitimi, sağlık müdürlüğünü aradık. Anında çözüm bulacak, teşkilatlarımızla, il ve ilçe başkanlarımızla birlikte 600 kişiyle görüştük'' dedi.

TANZİM TALEBİ VAR

Yoğun bir tanzim talebi olduğunu ifade eden Ünal, ''Yani bu CHP domates biber patlıcan diye ortalıkta geziyor ama AK Parti küçük sorun büyük sorun demeksizin vatandaşımızla ilgileniyor. Şu anda da tüm Türkiye'de tanzim satışlarla ilgili büyük bir memnuniyet olduğu görülüyor. Birçok vatandaşımız Kahramanmaraş'ımızda ne zaman tanzim satış açıyorsunuz? sebze meyve fiyatları ile ilgili biz ne zaman daha ucuz ürüne kavuşacağız diye soruyor'' diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi