AK Partili Ünal, “31 Mart, bu vatan evlatlarının 15 Temmuz mücadelesinin son eşiği”

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş ziyareti öncesi miting alanında halka hitap eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “31 Mart çok önemli.  15 Temmuz gecesi yaşanan ve milletine memleketine bayrağına sahip çıkan, o gece gönlün birlikteliği kuran ve gönül ittifakı kuran bu vatandan evlatlarını 15 Temmuzda verdikleri mücadelenin son eşiği. Sandıkları patlatacağız” dedi.

Trabzon Bulvarı Müftülük Meydanında konuşan AK Partili Mahir Ünal, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “Biz Kahramanmaraş’ın evladı olmaktan gurur duyuyoruz. Tarihte hiçbir şehre nasip olmayan İstiklal Madalya’lı Maraş, kardeşlerim hepimiz heyecanlıyız çünkü genel başkanımız cumhurbaşkanımız liderimiz Erdoğan’ı bekliyoruz.

1994 ‘de İstanbul’da bir şey değişti. Türkiye’de her şey değişti. 1994 Cumhurbaşkanımız Erdoğan İstanbul’da başkan oldu. O gün Türkiye’nin kaderi değişti. Ondan sonra Türkiye hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Ve hiçbir lider 25 yıl boyunca milletinin gönlüne taht kurmadı mı, sadece bu Cumhurbaşkanımız Erdoğan nasip oldu. 31 Mart çok önemli.  15 Temmuz gecesi yaşanan ve milletine memleketine bayrağına sahip çıkan, o gece gönlün birlikteliği kuran ve gönül ittifakı kuran bu vatandan evlatlarını 15 Temmuzda verdikleri mücadelenin son eşiği. Sandıkları patlatacağız. Ve 4 yıl sizlere hizmetkar olacağız. 4 yıl seçim yok. Tüm başkanlarımızla ülkemizi 2023 ‘e taşıyacağız. Kahramanmaraş’ın üstüne bir Kahramanmaraş daha koyacağız.  Biz makam ve mevkilere değil, sorumluluklara bakacağız” dedi.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi