31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Saadet Partisi’nden Türkoğlu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Erkan Pınarbaşı seçim ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

 Milli Görüş Belediyeciliğinin yeniden iktidar olacağını savunan Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı, “31 Mart’ta yapacağınız seçim sadece Türkoğlu için değil, bütün insanlık için hayırlı olacaktır. Taklit eden bir belediye olmayacak. Türkiye başta olmak üzere bütün dünya belediyelerine örnek olacak bir hizmet anlayışı ile hizmet edeceğiz. Bu sebeple biz bu hareketle bütün dünyaya örnek olmak üzere yola çıktık. Sırtımızı Allah’a dayadık. Biz belediye başkanınız olduğumuz zaman uçuk, kaçık projelerle uğraşarak memleketimizi borç batağına sürüklemeyeceğiz. İnsanımıza günlük hayatında ve geleceğini ilgilendiren ne tür yatırımlar yapmamız gerekiyorsa milletin ekonomik kaynaklarını o yatırımlar için en akıllı en vicdanlı en namuslu bir şekilde kullanacağız. Yaptığımız iş sağlam olacak. Yaptığımız iş güzel olacak. Yaptığımız iş hayatı kolaylaştıran insanlığa hizmet eden nitelik taşıyacak” dedi.

 PINARBAŞI’NA HALKIN YOĞUN İLGİSİ VAR

Bütün siyasi partilerde olduğu gibi Saadet Partisi’nde de 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarına aralıksız sürüyor. Bu kapsamda uzun süre Saadet Partisi İl Başkanlığı görevini yürüten ve son olarak ise Saadet Partisi tarafından Türkoğlu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Erkan Pınarbaşı, gerek vatandaş gerekse de esnaf gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Aday olarak açıklanmasının ardından hızlı bir şekilde ziyaretlerine başlayan Pınarbaşı, Türkoğlu’nda yoğun ilgi görüyor. Birçok mahalleye geziler gerçekleştiren Pınarbaşı, bu kez ise Türkoğlu’nun nüfuslu mahallerinden olan Uzunsöğüt, Hacıbebek, Yeniköy, Göllühöyük, Çamrak, Kılılı ve Yeşilyöre’yi gezdi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Pınarbaşı, göreve seçilmesi halinde gerekli çalışmaları hızlı bir şekilde yapacağını kaydetti.

“ADİL ŞEKİLDE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”

Vatandaşların en büyük sıkıntısının alt yapı olduğuna dikkat çeken Pınarbaşı, adaletli bir şekilde bütün mahallelerin sorunlarını çözeceklerini belirterek, “Vatandaşlarımızı dinliyoruz. Hepsi çok dertli. Temel hizmet konularının başında gelen yol ve altyapı sorunu her mahallenin ortak konusu. Biz 31 Mart seçimlerini Allah'ın izniyle kazanırsak tüm mahallelerimize adil şekilde hizmet götüreceğiz. Belediyeye gelen paraları nüfusa göre bölüp mahalle başına düşen miktara göre harcayacağız. bir mahallenin hakkını diğerine aktarmayacağız. Yaptığımız her işte şeffaf olacağız. Tüm hizmetlerimizi halkın gözleri önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılmasını sağlayacağız. Asla kapalı kapılar arkasında iş yapmayacağız” dedi.

“VATANDAŞIN 1 LİRASINI DAHİ İSRAF ETMEYECEĞİZ”

Göreve seçilmesi halinde israftan kaçınacaklarını kaydeden Pınarbaşı, “Teslim aldığımız belediyenin malını, mülkünü, nakdini yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Vatandaşın 1 lirasını dahi israf etmeyeceğiz. Yaptığımız hizmetlerin reklamını halkımız kendisi takdir edecek ve yapacak. Biz Milli Görüş Belediyeciliği ile Türkoğlu'nu daha güzel hale getireceğiz. Bütün olumsuzluklara rağmen, bütün karalama kampanyalarına rağmen dimdik ayakta duran siz milli görüşçü kardeşlerimizin ben ellerinden, ayaklarından öpüyorum. Dün ne dediyse bugünde aynı şeyi söylüyoruz. Dün hak dedik, adalet dedik, adil düzen dedik, milli görüş dedik, bugünde aynı şeyleri söylüyoruz. Hal böyle olunca 94 ruhunu taşıyan bu kardeşlerimize büyük bir görev düşüyor. O ruhla 31 Mart akşamına kadar canla, başla, aşkla, heyecanla çalışıp 1 Nisan sabahında cepsiz ceketli kardeşlerimizi belediye başkanı tayin edecek olan sizlersiniz” açıklamalarında bulundu.

“ADİL BİR ANLAYIŞLA İKTİDAR OLMUŞTUK”

Milli Görüş Belediyeciliğinin yeniden iktidar olacağını savunan Pınarbaşı, şunları kaydetti: “1994’deki bu bacılarımız kapı kapı dolaştılar, ev ev dolaştılar, her türlü imkânsızlıklara rağmen çalıştılar ve halkımızda bu çalışmanın neticesinde bize görev verdi ve biz bu görevi aldıktan sonra Türkiye’yi adeta milli görüş belediyeciliği kapsadı ve adil bir belediyecilik anlayışı geldikten sonra iktidar olduk. Ben 1989 ile 1996 yılı arasına benzetiyorum bugünü. 2019 ila 2026 arasına benzetiyorum bugünü. 1989’da seçim dönemine girerken bizim oy oranımız yüzde 2 idi. 1996’da Türkiye’nin birinci partisi olduk. Şimdi de aynı böyle bir manzara ile karşılaşacağız. Yeniden milli görüş belediyeciliği inşallah sizlerin teveccühü, Allah’ın izniyle iktidar olacak. Bir önceki dönemde yaşadığımız bir takım olumsuzluklar vardı. O olumsuzluklardan dolayı halkımız bize ya niye seçime tek başınıza girmediniz diyordu. Şimdi biz tek başımıza seçime giriyoruz. Bir önceki dönemde üyeliklerini sildiren vatandaşlarımız, bugün her gün partimize gelerek üye kayıtlarını yaptırıyorlar.”

EN BÜYÜK BAŞARIYI SAADET PARTİSİ SAĞLAYACAK

Pınarbaşı; “Esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımız halinden memnun değil. Hem de hiç memnun değil. Bir karamsarlık havası var. Geleceği öngörememe en büyük problem. Biz bu hali şu şekilde yorumluyoruz. Genelde ki memnuniyetsizlik yerele yansıyacak. Vatandaşlarımız artık Değişim İstiyor. Rüya bitti… Ben 31 Mart yerel seçimler olması nedeniyle genel siyasete girmek istemiyorum. Ama sahada ki değerlendirmemiz bu. Biz Türkoğluna daha iyi  hizmet sunacağımızı iddia ettiğimiz için aday olduk. Biz her zaman adalet, şeffaflık, liyakat, hızlı ama doğru bir karar diyoruz. Yani Adil Bir Belediyecilik diyoruz. Yapacağımız çalışmaları ihtiyaçlara yönelik hizmetler diyoruz. Hiçbir işi yaptım oldu mantığıyla yapmayacağız. Sorunlar ve çözümler hızlı ama doğru bir biçimde olacak. Örnek verecek olursak her yere parke taşı döşemek, yol yapmak çözüm değil. Döşenen parke taşların altına bakmak lazım altyapı var mı? Eğer yoksa boz, altyapı yap, geri kapat. Böyle mantık olur mu? Olursa israf olur. Günah olur. Milletin parasına, Türkoğluna yazık olur. Kısacası İSRAF olur. Biz İSRAFA KARŞIYIZ. Biz diyoruz ki; vatandaşa faydası olmayan her çalışmanın boşa yapılmış olduğunu düşünüyoruz. Parayı gereksiz betona, demire yatırmanın faydasız olacağını düşünüyoruz.  Biz bu israfın önlenmesi için bütçemizi kılı kırk yararcasına düşünüp öyle karar vereceğiz” dedi.

“ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYORUZ”

Her evin kapısını çalıp ziyaret edip Milli Görüş Belediyeciliğini anlatmaya çalışıyoruz. Desteklerini istiyoruz. Güven toplumunu oluşturmanın en temel belirleyicisi yönetime ve yöneticiye duyulan güvendir. Bu sebeple, yönetim anlayışını güven kavramı üzerine oturtan hak ve adalet merkezli bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağız. Belediye yönetim anlayışımızın temelini adalete, şeffaflığa, dürüstlüğe, katılımcılığa, ehliyet ve liyakate dayanan bir anlayış oluşturacaktır. Milli Görüş belediyeciliği her zaman insan merkezlidir. Karar alma süreçlerinde ve sorunların çözümünde mahalle muhtarları ve sakinleri ile sivil toplum kuruluşları, meslek odalarımızla birlikte “ben bu şehir için iyi şeyler düşünüyorum” diyen herkesi dikkate alacağız. Bir iş yapmadan önce plan ve icraat kısmını hassasiyetle takip etmek zorundayız. Çünkü vatandaşlarımız bize bu görevleri bunun için verir. Aslında bu görevler birer ateşten gömlektir. Yapılacak hizmetler 3-5 yıllık kısa vadeye yönelik değil en an 50 yıllık bir vizyonla yapılması lazım. Kısa vadeye yönelik hizmetler sadece ama sadece “İSRAFDIR”. İsraf olan evde, mahallede veya memlekette bereket olmaz. Biz, tekraren söylüyoruz; Belediyenin tüm varlıklarına yetim malına sahip çıkar gibi çıkacağız.31 Mart seçimleri Saadet Partimiz için 1989 yılındaki yerel seçimlerde aldığı başarıyla yükselişe geçtiği gibi bir dönüm noktası olacaktır İnşallah. Merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın tabiriyle “Bu Kapıya Gelmekten Başka Çare Yok” 02 Mart 2019 günü saat 13.30’da seçim büromuzun açılışını yapacağız. Ben buradan bize oy veren veya vermeyen tüm kardeşlerimi “Bizi Dinlemeye” davet ediyorum. Sözlerime son verirken 31 Mart seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyorum” dedi. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi