Tek liste ile yapılan seçimde Kurucu İl Başkanı Hilmi Emre Kazancı İl Başkanlığına seçildi. Kazancı, “umuda yolculuğumuz üç kişi ile başladı, şu anda kocaman bir aile olduk” dedi.

Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’nin Kahramanmaraş 1. Olağan İl Kongresi, Parti Binasında gerçekleştirildi. İl Kongresine 24. Dönem Milletvekili, Memleket Partisi Genel Sekreteri Mevlüt Dudu, Kurucu İl Başkanı Hilmi Emre Kazancı, çevre il ve ilçe başkanları ile partililer katıldı.

İl kongresinde divan başkanlığını yapan Memleket Partisi Genel Sekreteri Mevlüt Dudu, yaptığı konuşmada ülke gündemini değerlendirerek, iktidarı ve muhalefeti eleştirdi.

Dudu, “Partimiz il ve ilçe başkanlıkları, Genel Başkan Muharrem İnce’nin belirttiği üzere tamamen kişisel katkılarla imece usulü kurulmuştur. Kasamızda size hesabını verebileceğimiz 128 liramız dahi bulunmamaktadır. Ama bizler bu durumdan dolayı moralimizi bozmuyoruz. Çünkü para yoksa bulunur ordu yoksa kurulur diyen Ulu Önder Atatürk’ün yolundan yürüyen Atatürk’ün askeri Memleket Partilileriz” dedi.

Memleket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Hilmi Emre Kazancı, yaptığı konuşmada ülkenin geleceğine sahip çıkmak için bu yola çıktıklarını kaydetti. Kazancı, partinin kırmızı çizgilerini anlatarak, “Atatürk’e saygısızlık yapan, doğaya ve çevreye saygılı olmayan, siyasetten rant elde eden, terörün her türlüsünü kınamayan partimizde yer alamaz” dedi. 

Tek liste ile yapılan seçimde Hilmi Emre Kazancı Memleket Partisi İl Başkanı Seçildi.

İl yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Cuma Akpınar, Mustafa Aksu, Sefa Altunoğlu, Ali Aslan, Fatih Bitmiş, Mustafa Büyükkahraman, Nurgül Çitil, Adnen Dönmez, Süreyya Ertuğrul, Abdulkadir Fişekçi, Mehmet Günbür, Efehan Gümüş, Raşit Gümüşer, Erdi Harmankaya, Güçlü Kamer, Baykal Kardeş, Ahmet Tuncay Karpuzoğlu, Batuhan Kılınç, Yusuf Kul, Bertan Paksoy, Ahmet Tanırlı, Süren Yaren, Miktad Yıldız, Yavuz Kemal Yüzbaşıoğlu

Disiplin Kurulu: Mehmet Arı, Alev Göçer, Emrah Yıldız, Salman Akpınar, Bora Gürbüz, Mevlüt Ekici, Tacettin Şişman

Kurultay delegeleri ise şu isimlerden oluştu: Cuma Akpınar, Feriha Cansu Aksoy, Hatice Arıcıoğlu, Ali Aslan, Mehmet Ceren, Nurgül Çitil, Sait Ekici, Abdulkadir Fişşekçi, Muhammet Kaplan, Hilmi Emre Kazancı, Halil İbrahim Kuruçay, Ender Özdemir, Hasan Sernikli, Zulkarney Türk, Mehmet Arı, İsmet Kardeş. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi