Ak Parti genel merkezinde , Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili, Medya ve Tanıtım Başkanı , Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, KGK heyetini kabul etti.

     KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGK Genel Başkan Yardımcısı Bülent Aydemir, KGK yönetim kurulu üyeleri Yusuf Ziya Çakır, Mehmet Çetinkaya ile Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık’ın yer alırken, KGK yönetimi kurulu üyelerinin kış şartları sebebi ile Ankara ‘ya ulaşamadığı bildirildi.

  

   Mahir Ünal’a KGK Küresel Medya Dergisi sunan KGK 78 il temsilcisinin atandığını Yurt dışı temsilcilik çalışmalarının devam ettiğini ifade eden genel başkan Mehmet Ali Dim, “Ulusal, yerel, dünya çapındaki meslektaşlarımızı bir çatı altında toplayacağız, KGK şahıs olarak üye olunduğu gibi, kurum olarak da üye oluna bildiğini,” söyledi.

     Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: “ KGK Kuruluşu ülkemize hayırlı olsun, görev alan gazeteci dostlarıma başarılar diliyorum, sosyal medya, internet ortamı, görsel ve yazılı basın bir bütün olarak ülkemizin bir ger çekeği olduğunu ,” söyledi.

     Ziyaret sonrasında Genel Başkan Mehmet Ali Dim, KGK hatıra şiltini ve dergisini takdım etti.

Editör: Haber Merkezi