Pandemi kuralları çerçevesinde İl Başkanlığında gerçekleşen Kongreye; Gelecek Partisi Kurucu üyesi Sadullah Kavak, Parti İl Başkanı Av. Arif Gedemenli, İl Başkan Yardımcıları, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kabakçı ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Kongrede konuşan Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Sadullah Kavak, partiyi 153 kişiyle kurduklarını ve 153 kişiyle bir çınarın tohumunu attıklarını belirterek, “İnşallah bir olacağız bin olacağız, 100 binler olup, milyonlar olacağız. Kapımızdan asla kibir ve kendini beğenmişlik girmeyecek. Bir olacağız herkese kucak açacağız. Bizim düsturumuz Mevlana düsturudur, bizim düsturumuz Hacı Bektaş-ı Veli düsturudur. Hepinize teşekkür ediyorum bir olacağız, kırgınlıklar olmayacak, biz büyük bir aile olma yolunda gidiyoruz. Hiç kimse kusura bakmasın bu parti Ahmet’in, Mehmet’in Sadullah’ın partisi değil, bu parti hepimizin partisi. El ele vereceğiz daha güçlü günler için birlikte çalışacağız. Kahramanmaraş örnek bir şehir yapacağız” dedi.

Gelecek Partisi Onikişubat İlçe Başkanı ve adayı Cengiz Çiçek ise el ele vererek Onikişubat’ı, Kahramanmaraş’ı ve Türkiye’yi en iyi yerlere getireceklerine inandığını ifade ederek, “Biz bu yola bu şekilde girdik. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu tanınmış bir kişi, donanımlı, kariyeri göz önünde. İnşallah Genel Başkanımızın öncülüğünde partimizi en iyi yerlere getireceğiz, bizim buna inancımız tam. Onikişubat İlçe kongremiz hayırlara vesile olsun” dedi.

“EN KISA ZAMANDA KAHRAMANMARAŞ’A GELECEĞİM”

Ayrıca Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Onikişubat İlçe kongresine görüntülü olarak katıldı. Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Davutoğlu, en kısa zamanda Kahramanmaraş’a geleceğini bildirdi. Gelecek Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu şu şekilde:

Asil Üyeler;

1 Cengiz Çiçek 2 Cumali Arslan 3 İbrahim Ardahan 4 Ayben Keçecioğlu 5 İbrahim Çınar 6 Ahmet Avcı 7 Mustafa Doğdu 8 Lisa Arslan 9 Mikail Demirci 10 Faruk Kara 11 Süleyman Teke 12 Halil İbrahim Gümüşkemer 13 Hikmet Gök 14 Ahmet Demir 15 Cuma Bayırlı 16 Ömer Faruk Korkmaz 17 Harun Kamalak 18 Ulvi Havuç 19 Emrah Genç 20 Fatma Navruz 21 Furkan Gölpınar 22 Hasan Fındık 23 Mustafa Mert 24 Arslan Ejderha 25 Veli Karakoyun Yedek Üyeler; 1 Yusuf Aslan 2 Turan Kerkez 3 Turabi Avşar 4 Sefa Kurt 5 Mikail Demirci 6 İzzet Yiğit 7 Halil Demirci 8 Hacı Arslan 9 Fatma Navruz 10 Fatih Öner 11 Emrullah Palabıçak 12 Cuma Karakoyun 13 Arif İncegül 14 Ali Gülgöz 15 Emrullah Orman 16 Cennet Çiçek 17 Ahmet Karabıçak 18 Fatih Navruz 19 Ercan Yusuf Nazifoğlu 20 Hatice Navruz 21 Kübra Karakoyun 22 Ahmet Karatay 23 Şaziye Çiçek 24 Selçuk Navruz 25 Cuma Köse

HABER: YAŞAR ERİKLİ

Editör: Haber Merkezi