MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaoğlu'nun ortaya attığı muhalefetin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 8 seçenekli ittifak stratejisi planı hakkında "Çuvallamaları kaçınılmaz bir siyaset gerçeği." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam katıldığı TV programında, kurmayları ve akademisyenlerin çeşitli senaryolar üzerinde çalıştığını, hazırlanan sekiz seçenekli çalışmayı 6’lı masaya sunacaklarını söylemişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında muhalefetin yeni stratejisini değerlendirdi.

Devlet Bahçeli'nin değerlendirmeleri şu şekilde;

6+1 formatında kurulan şaibeli masa çatlamıştır, çıkar kavgaları şimdiden zillet partilerini rehin almıştır. Kılıçdaroğlu da farklı senaryoları içeren 8 seçenekli ittifak çalışması yaptırdığını açıklamış. Değil 8 seçenek, 18 de olsa 28 de olsa toplanıp fal baksalar, altın günleri de yapsalar nafiledir, çuvallamaları kaçınılmaz bir siyaset gerçeği olacaktır. 

Zillet ittifakı henüz adayını bile bulamamıştır. Bitmiş savaşın kayıp askerleri gibi ne yapacakları bilinmezdir. Bu ittifakın medyaya yuvalanmış ayakları da gün aşırı muhtemel adaylar hakkında spekülasyon yapmaktadır. 

MUHALEFETE 3 ADAY ÖNERİSİ

Toplasanız bir adam etmeyecek bütün televizyon ve gazetelerde ne kadar yorumcu varsa aday o mu olsun mu olsun tartışmalarıyla milletimizi algı operasyonlarıyla meşgul etmektedirler.  Zillet ittifakına sesleniyorum. Kimi çıkararsanız çıkarın ister İnanç Kıranç'ı  ister terörist Demirtaş'ı istyerse IOsman Kavala'yı aday olarak gösterin mutlak son değişmeyecek. 

Editör: Haber Merkezi