Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi Kültür Park Konferans Salonu’nda yapıldı. 


Yeniden Refah Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Alaaddin Aksoy, tek liste halinde girdiği olağan genel kurulda yeniden başkan seçildi. 

Türkiye’yi yönetmeye, Dünyayı değiştirmeye hazırız sloganıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Aksoy, kongrede kendisine gösterilen teveccühe teşekkür etti. Kongreye partililerin yanı sıra Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Cemil Laçiner, Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Sorumlusu Abdülsamet Orman, İl Başkanı Mehmet Dere ve diğer ilgililer katıldı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ ALTERNATİF DEĞİL, ÇARE OLARAK GÖRÜLMEKTEDİR

Tek Liste ile yeniden Yeniden Refah Partisi Onikişubat İlçe Başkanı olarak güven tazeleyen Alaaddin Aksoy, Yeniden Refah Partisi’nin çare olarak görülmeye başlandığını söyledi. Onikişubat Belediyesi’nin surlarına Yeniden Refah Partisi’nin bayrağını dikeceklerini vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti: “Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçe kongremizde de yoğun katılımın olduğu görülmektedir. Anlaşıldığı üzere artık Yeniden Refah Partisi bir alternatif değil, bir çare olarak görülmektedir.

Babası Erbakan, Hocası Erbakan olan Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın önderliğinde Milli Görüş’e hizmet etmeyi bize nasip ettiği için Cenab-ı Allah’a şükrediyorum. Bizler söylemleri Hz. Ömer, eylemleri turist Ömer olanlardan olmayacağız.

Bizler halkımızın bizlere gösterdiği teveccühü, inanç ve kararlılığımızın yapılacak ilk seçimlerde Onikişubat Belediyesi’nin surlarına Yeniden Refah Partisi’nin bayrağını dikeceğiz. Bütün imkânları iktidar partisinin elinde olmasına rağmen Kahramanmaraş’ın belediyelerinde yapılmayan bütün hizmetleri yapmaya, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışacağımıza ve genel başkanımızın dediği gibi adaleti yeniden tesis edeceğimize söz veriyorum. Belediyelerin kapılarına rüşvet alanda, verende melundur tabelası asacağız. Çünkü kendimize güveniyoruz. Satılık adamdan Milli Görüşçü olmaz diyorum” ifadelerini kullandı. HABER: YAŞAR ERİKLİ

Editör: Haber Merkezi