İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adıyaman´da esnafları ziyaret edip, esnafın içinde bulunduğu ekonomik durum ile ilgili bilgi edindi.

Adıyaman´ın Kahta ilçesine yaptığı ziyaret sonrasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adıyaman merkez Eskisaray Mahallesi Sağlık Ocağı Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti. Siyasette gündem konusu olan `Başbakanlık´ konusuna göndermede bulunan partililer, "Başbakan Meral" sloganları attı. Esnafları ziyaretinde iktidarı eleştirmediğini, kendi partisinin de reklamını yapmak için gelmediğini dile getiren Akşener, tek gayesinin esnafın ekonomik durumunu öğrenmek olduğunu söyledi. Ziyaretler doğrultusundan Kahramanmaraş’tan Adıyaman’a giden İyi Parti Onikişubat İlçe teşkilatı genel başkanlarını yalnız bırakmadı.

“İYİ PARTİMİZ MİLLETİN RÜZGARINI ARKASINA ALMIŞ ESMEYE DEVAM EDİYOR”

Genel Başkanları Meral Akşener ile Adıyaman’ı ilçe ilçe gezen İyi Parti Onikişubat İlçe başkanı Doğan Murat Kılıç, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi Onikişubat İlçe Teşkilatı olarak Adıyaman gezisinde yanlız bırakmadık. You will never walk alone (Asla Yalnız yürümeyeceksin) diyerek genel başkanımızı yine yalnız bırakmadık.

Milletin bizi çağırdığı son birkaç ayda artan oy oranlarımızdan anlaşılıyordur. Bizde bu teveccühe karşılık vereceğimize And içtik.

İktidara yürüyüşümüz emin adımlarla devam ediyor. Her gittiğimiz yerde sayın genel başkanımıza ve İyi Partimize olan teveccüh üst düzeyde son zamanlarda yapılan ve %19,3 gibi bir oy yüzdesi görünen anketlerden de anlaşılacağı üzere İyi Partimiz Milletin Rüzgarını arkasına almış esmeye devam ediyor. Ne demiştik Millet bizi çağırıyor Emir Baş göz üstüne” ifadelerini kullandı. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi