BORÇLANDIRMADIK, ÖZ KAYNAK İLE YAPTIK

İlçesindeki tüm grup yollarının soğuk ve sıcak asfaltla kaplandığını, asfaltsız grup yolunun kalmadığını belirten Başkan Yılmazcan yaptıkları hizmetleri tamamen belediyeyi borçlandırmadan belediyenin öz kaynakları ile yaptıklarını söyledi. 2 buçuk yılda belediyenin 8 milyon TL’de borcunu ödediğini dile getiren Başkan Yılmazcan, sokaktaki memnuniyetin kendilerini motive ettiğini, Pazarcık için Partisinin Milletvekilleri ve Büyükşehri Belediye Başkanıyla birlikte çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

PAZARCIK’A VEFA BORCUM VARDI

Pazarcık’ta doğup büyüyen, ekmek sahibi olan, ilçesine olan vefa borcunu ödemek için var gücüyle çalışan Başkan Yılmazcan 31 Mart Yerel Seçimlerden itibaren geçen 2 buçuk yılda yaptığı icraatları şöyle özetledi: “Pazarcık’ta doğdum. Pazarcık’ta ekmek sahibi oldum. Pazarcık’a vefa borcumu yaptığım icraatlar ile ödüyorum. Yaptığım hizmetler bana pozitif enerji, aşk ve heyecan veriyor. Motivasyonumu arttırıyor.

ASFALTSIZ GRUP YOLU KALMADI

İlçemde gençlerimizi her türlü tehlikelerden korumak için 33 yıl lise müdürlüğü yaptım. Belediye Başkanlığı görevine geldiğim gönden bugüne kadar birlikte belediyecilik, birlikte yönetim anlayışı içerisinde hareket ettim. Milletvekillerimiz ile birlikte çalışmaktan şeref ve onur duydum. Büyükşehir Belediye Başkanım Hayrettin Güngör ile beraber çalışmalarımız huzur içinde devam ediyor. Seçildiğim günden beri büyükşehir belediyemiz ile birlikte Cumhuriyet tarihinde ilk defa; Mahallelerimize iki yıl içerisinde 190 kilometre asfalt kaplama yaptık. Pazarcık İlçemizde asfaltsız grup yolu kalmadı. Tüm mahallelerimiz asfalta kavuştu.

50 YILDIR ÇÖZÜLEMEYEN SU SORUNUNU ÇÖZDÜK!

İlçe merkezimize gelince; 50 yıldan beri kanserojen madde içeren borulardan su içiliyordu. Bu sorunu çözmek için, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilettim. 20 Milyon TL bütçe ayırdı. KASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından içme suyu şebekesinin değişmesi konusunda ihale yapıldı. Su şebekesinin değişmesi konusunda çalışmalar başladı. En kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ ESAS ALDIK

Seçimden bu güne kadar 19 kilometre ilçe merkezimize sıcak asfalt yaptık. Büyükşehir Belediyesimiz tarafından Pazarcık’ın 5 mahallesinde başlatılan 11 kilometrelik sıcak asfalt çalışmaları hızla devam ediyor. İlçe merkezinde yer alan 15 Temmuz, Ahmet Bozdağ, Memiş Özdal, Şehit Nurettin Ademoğlu ve Menderes mahallelerinde 3 Milyon TL’lik yatırımla ulaşım standardı yükseliyor. Büyükşehir Belediyemiz tarafından Pazarcık ilçesinde başlatılan üstyapı çalışmaları son sürat devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilçenin en yoğun nüfusa sahip 5 mahallesinde aksamalara neden olan eski parke yolların yerini yüksek standartlı sıcak asfalt arterler alıyor. 15 Temmuz Mahallesi’nde başlatılan ve Ahmet Bozdağ, Memiş Özdal, Şehit Nurettin Ademoğlu ve Menderes mahallelerini de kapsayan çalışmalarda zamanla yarışılıyor. Toplamda 3 Milyon TL’nin üzerinde yatırımın gerçekleştirildiği ilçedeki trafiğin aksamaması için gece saatlerine değin süren çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacak.  Bu hizmeti yapmak için Pazarcık Belediyesi’ni bir kuruş borçlandırmadık. Bunların hepsi sevgi ve gönüllülüğe dayanan Sayın Cumhurbaşkanımızın gönül belediyeciliği direktifleri doğrultusunda yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz.

PAZARCIK’I ŞANTİYEYE DÖNÜŞTÜRDÜK

Hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Güzel bir Pazarcık, yaşanılabilir bir Pazarcık için Pazarcık’ı şantiyeye dönüştürdük. 150 bin metrekare kilit taşı döşemesi yaptık. Büyük Nacar Bölgesi başta olmak üzere, Kocadere, Karataşlı, Sarıçiçek, Çiftlik, Sakarkaya, Taşdemir, Kısıklar  ve Yeşil Kent mahallelerimize mahalle konakları yaparak hemşerilerimizin hizmetine sunduk. 8 mahallemizde de 8 adet mahalle konağı inşaatımız bitmek üzere. Çok amaçlı olan mahalle konakları çok yakında vatandaşımızın hizmetine sunulacak.

HEMŞEHRİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

İlçe merkezimizi Doğu ve Güney Doğu Anadolu’ya bağlayan, günde 30 bin temmuz ve ağustos aylarında da 40 bin aracın geçtiği, Kartalkaya Bulvarı üzerinde Büyükşehir Belediyemiz refüj çalışmaları başlattı. Kaldırım ve refüj çalışmaları bitti. Çimleme ve ağaçlandırma çalışmaları da kısa sürede tamamlanacak. Pazarcıklı hemşerilerimizin seçimden önce ve seçimden sonra bana vermiş oldukları desteklerden dolayı da kendilerine çok teşekkür ediyorum.” HABER: YAVUZ NALBANTBAŞI

Editör: Haber Merkezi