AK Partinin dev zaferi ile sonuçlanan 24 Haziranseçimleri sonrasında halkın kendi oyları ile seçtiği Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan,  şimdi de halkın seçtiği veCumhurbaşkanlığı sisteminin ilk Cumhurbaşkanı olarak tarihe geçti.Kahramanmaraş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği oylar ile Türkiyegenelinde derece yaptı.

Kahramanmaraş'ta yaptığı başarılı çalışmalar ile AKPartiyi halka sevdiren, verdiği vaatleri bir bir yerine getirerek vatandaşlarınbüyük takdirini toplayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih MehmetErkoç ise zafer sonrası basın mensupları ile bir araya gelerekdeğerlendirmelerde bulundu.

Haftaya zafer ile güzel bir şekilde başlandığını belirtenBaşkan Fatih Mehmet Erkoç, ''Çok güzel bir haftaya başladık. Ülkemize güneş çokgüzel doğdu. Pazar günü kahraman milletimiz tarihi bir karar verdi. Bence Türktarihinin en önemli kararlarından, en önemli noktalarından bir tanesi, Pazargünü olan seçimdi. Cumhurbaşkanımıza, milletin adamına, millete kendini adamışvâkıf etmiş güzel insana hem Kahramanmaraş’ımızda tarihi bir destek verildi hemde Türkiye genelinde destek verildi. Saygıdeğer milletimiz partimizi çok büyükbir destekle mecliste birinci parti yaptı'' dedi.

 

Editör: Haber Merkezi