İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Eray ÖzgüneşŞeker, “Ülkemizin yurt dışında sarsılan prestijinin tekrar toparlanması adınahukukun üstünlüğü ilkesini benimsemiş; toparlayıcı, birleştirici bir düşünceile yola çıkan kurucumuz, liderimiz Sayın Meral Akşener ve ekibinin bir parçasıolmaktan gurur ve onur duyuyorum” dedi.

Türkiye’de son 16 yıldır, insanların her gün gerim gerimgerildiği; ürkütücü, zorlayıcı, yıpratıcı bir politik tutum sergilendiğiniifade eden Şeker, şöyle konuştu: “İktidar partisinin, göğsünü gere gere herkesive her kesimi kucaklayıcı söylemleri ne yazık ki sadece yandaşı kucaklayıcı bireyleme dönüşmüştür. Bu tutum, hükümet zihniyetinin, vatandaşları kendi içindeötekileştirme ve ayrıştırmaya çalıştığının da en büyük kanıtı olmuştur. Dışpolitikada yapılan gereksiz çıkışlar yurt dışında yaşayan veya ticari ilişkileriolan vatandaşlarımıza prestij kaybı yaşatmıştır. Ülkemizin yurt dışındasarsılan prestijinin tekrar toparlanması adına hukukun üstünlüğü ilkesinibenimsemiş ayrıştırıcı değil toparlayıcı, birleştirici bir düşünce ile yolaçıkan kurucumuz, liderimiz, Sayın Meral Akşener ve ekibinin bir parçasıolmaktan gurur ve onur duyarım.”  


KAHRAMANMARAŞ,POTANSİYEL BİR ŞEHİR!

Kahramanmaraş’ın bulunduğu coğrafya itibariyle birçok açıdanpotansiyel bir şehir olduğunu ancak bu potansiyelin kullanılmadığını dilegetiren İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Şeker, şunları söyledi:“Kahramanmaraş; iklimi, tarımsal çeşitliliğe imkân sağlayan toprak yapısı vebol tatlı su kaynakları ile insanlarının refah düzeyi yüksek açlığın veişsizliğin olmaması gereken bir il. Küresel ısınmanın her geçen gün etkisininarttığı bölgemizde akarsu, göl ve barajlarımızdaki kirliliğe biran önce müdahaleedilmesi gerekiyor. Bu amaçla acilen göl ve barajlara dökülen akarsuların ıslahedilmesi ve arıtma tesislerinin kurulması zorunlu! Unutmamalıyız ki deniz, göl,akarsularımız ve tarım alanlarımız evlatlarımıza bırakabileceğimiz en önemlimilli servetimizdir. Kaynak yönetimini bilinçsizce yaparsak evlatlarımızasadece çöl bırakırız. Bu bağlamda kaynak yönetimini projelerle taçlandırıp,mesleki eğitimlerle seçmenimizi ve kadınlarımızı donandırırsak aynı zamandaistihdamın artmasına da katkıda bulunmuş oluruz. Tarıma ve insana yapacağımızyatırımlar ekonomik ve sosyal alanda ülkemize önemli geri dönüşlersağlayacaktır.”


ERAY ÖZGÜNEŞ ŞEKERKİMDİR?

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Su Ürünleri Fakültesi’ndeSu Ürünleri Mühendisliği okudu. Kahramanmaraş’ta Avrupa’nın en büyük balıküreticisi olan Kılıç Holding’de kurmuş olduğu Alabalık üretim tesislerinde uzunsüre müdür olarak görev aldı. Bir süre sonra Mavi Yunus Su Ürünleri Şirketinikurdu. Su ürünleri konusundaki saha çalışmalarına bölgedeki tüm balıkçılarlaaktif bir şekilde devam eden Şeker’in Kahramanmaraş su kaynakları üzerindeyürütülen balıkçılıkla ilgili araştırmaları mevcut. Taner Şeker ile evli olanEray Özgüneş Şeker’in Ayşe Gökçen ve Demirhan isminde iki çocuğu var. Kendisini“Türkiyeliyim” diye tanımlayan Şeker, siyasi hayatına 24 Haziran 2018 seçimlerindeİYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı ile başladı. (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

Editör: Haber Merkezi