Özel çevre düzenlemeleriyle şehir estetiğine katkı sağlamayı hedefleyenDulkadiroğlu Belediyesi, bu kapsamda başlattığı çalışmalarını tüm hızıylasürdürüyor. Dr. Mustafa Meydanı’nda bulunan park içerisine tarihi görünümlüsaat kulesi inşa eden Dulkadiroğlu Belediyesi, meydanın siluetine önemli birkatkı sağladı.
Vatandaşların da takdirle karşıladığı çalışma hakkında bilgiler verenDulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu yöndeki çalışmalarının devam ettiğiniaktardı. Başkan Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi olarak ilçenin bir çok noktasındabu gibi çalışmalar yaptıklarının altını çizdi.
Saat kulesi ile ilgili konuşan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Saatkuleleri şehirlerle bütünleşmiş ve sembol olmuş eserlerdir. Bundan yola çıkarakilçemizin şehir estetiğine katkı sağlamak amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Butarz çalışmaları ilçemiz genelinde yapmaktayız. Tarihi değerleri de içinekatarak modern dokunuşlarla bu tarz çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz. Dr.Mustafa meydanında yani Namık Kemal köprülü kavşakta bulunan parkımızı buanlamda yeniledik. Gece görünümü ayrı, gündüz görünümü ayrı bir güzel oldu. Bunoktada vatandaşlarımızın da memnun olması bizleri mutlu etti.”

Editör: Haber Merkezi