Peki, Türkiye’yi biz2023’e, 2053’e, 2071’e taşırken, yol yürürken, samimi, dürüst, özü sözü bir,Erdoğan’dan başka yol yürüyeceğimiz kimse var mı?” dedi. 

  KahramanmaraşBüyükşehir Belediyesi tarafından Elbistan ilçesinde düzenlenen iftar programı,Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceyhan Nehri kıyısında yapılan park alanındagerçekleştirildi.


  İftar programına, AKParti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Elbistan KaymakamıTuncay Akkoyun, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK PartiKahramanmaraş Milletvekili Adayları Ahmet Özdemir ve Türk İslam Karakoç, AKParti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Büyükşehir BelediyesiKuzey İlçeler Koordinatörü Ali Mazhar Türk, AK Parti Elbistan İlçe BaşkanıHasan Sungur, parti yöneticileri ve binlerce vatandaş katıldı.


  İftar yemeğininardından bir konuşma yapan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti SözcüsüMahir Ünal, “Bugün burada bu iftara vesile olan Büyükşehir Belediye BaşkanımızSayın Fatih Mehmet Erkoç’a çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayı bizimbirliğimizin, beraberliğimizin teminatı olan, kültürümüzün, inancımızın,medeniyetimizin, geleneğimizin kurucusu olan bir ay. Ramazan ayı geldiğindesofralarımız bereketlenir. Tuttuğumuz oruçlarla nefsimiz terbiye olur. BizlerMüslüman insanlarız. Müslüman olmak öncelikle olarak şükretmeyi ve şükretmeninyanı sıra da kardeşliği, barışı, huzuru ve hepsinden önemlisi ‘tevekkeltüal’Allah’ demeyi gerektirir. Elbistan’da çok ramazan yaşadık. Duralım vehatırlayalım. Allah ekmeğimizi bollaştırdı. Masamızı bereketlendirdi. Rabbimfakirliğimizi azalttı, zenginliğimizi çoğalttı hamdolsun. Garibin, gurebanınyanında olmayı, yoksulun ekmeği olmayı, aşı olmayı Allah bize nasip etti” diyekonuştu.


  Ünal, konuşmasınışöyle sürdürdü:

“Peki biz kimiz? Biz bu milletin yetki verdi, bu milletindevlet idaresinde yetkilisin dediği AK Parti’nin evlatlarıyız. Peki, AK Partikim? AK Parti milletim ta kendisi. Milletin evlatlarının oluşturduğu bir siyasihareket. O yüzden liderimizle beraber, Recep Tayyip Erdoğan ile beraber bizkendimizi biz kendimizi bir parti olarak değil, bu milletin evlatları olarakgörüyoruz. Biz milletimizle beraber yol yürümeye, milletimizin evlatlarınıngeleceğini kurmaya, önünü açmaya, büyüyecek çocuklarımızın yaşayacağıTürkiye’yi beraberce kurmaya çalışıyoruz. Bu Ramazan sofralarında dua edelim,Rabbim önümüzü açık etsin. Bu milletin başını öne eğdirmesin. Bu milletindüşmanları önünde bizi mahcup etmesin. Bize gece-gündüz saldıran, bizim ayağakalkışımızı engellemek isteyen, bu dünyada ‘Türkiye’de söz sahibi olmalıdır’diyenlere sus diyenleri susturacak günleri Allah bize nasip etsin. Türkiyebüyük değişimler, büyük dönüşümler yaşıyor. Kardeşlerim büyük değişimler, büyükdönüşümler, büyük liderlerle gerçekleştirilir. Bugün Türkiye’de milletinevladı, milletin adamı, sağlam irade, bu milletin lider dediği TayyipErdoğan’dan başka büyük değişimleri, dönüşümleri gerçekleştirecek kimse var mı?Peki, Türkiye’yi biz 2023’e, 2053’e, 2071’e taşırken, yol yürürken, samimi,dürüst, özü sözü bir, eroğlu Erdoğan’dan başka yol yürüyeceğimiz kimse var mı?O zaman 24 Haziran’a kadar çok çalışacağız.” 

Editör: Haber Merkezi