Konuşmasına İYİ Parti İstanbul Bağcılar’da Gençlik Kollarıüyelerine düzenlenen saldırıyı kınayarak başlayan İYİ Parti KahramanmaraşMilletvekili Aday Adayı Ahmet Çabukel, “Milletimize geçmiş olsun. Kendilerine Allahtanacil şifalar diliyoruz. Bu yaralı genç kardeşlerimize Allah’ım en yakın süredemeydanlara inmeyi ve aramıza dönmeyi nasip etsin inşallah. Ben Avukat Ahmet ÇabukelKahramanmaraş’ta 1985 yılında doğdum. Aranızdan biri olarak İyi partiKahramanmaraş milletvekilliği için aday adaylık başvurusunu yapmış bulunmaktayım”dedi.

Ülkemizin ve şehrimizin mevcut bulunduğu buhran durumundanİYİ insanlar olarak çıkmak istedikleri için aday adaylığı başvurusundabulunduğunu belirten Avukat Ahmet Çabukel, şöyle konuştu: “Hepimiz biliyoruz kiKahramanmaraş’ımızın ülkemizin marka değeri nüfusuna oranla çok yüksek olan birkenttir. Fakat maalesef bu avantaj Kahramanmaraş insanı tarafındanyaşanamamaktadır. Kaç kentin Sütçü İmam gibi bir kahramanı vardır. Bu hususönemlidir. Bunun kıymetini bilmek gerekmektedir. Kaderin cilvesi o ki beni Kahramanmaraş’tasizlerin karşısına çıkarttığında o duygular canlandı. Kendi kendime dedim kiSütçü İmam gibi davranma vakti geldi artık. Sizce de öyle değil mi? Şimdi gelinhep beraber İYİ şeyler düşünelim. Bir kurşun da biz sıkalım. Oylarımızı sandığayansıtalım. Sandıklarımıza sahip çıkıp kimseye fırsat vermeyelim.”

24 Haziran 2018’de yapılacak Milletvekilliği veCumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemizde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu dilegetiren Çabukel, şunları kaydetti: “Bu hepimiz tarafından içtenliklebilinmektedir. Seçim tarihi olarak bile dikkate alındığında seçimin öneminin nekadar büyük olduğunu anlama hiç de zor değildir. Enerjimizle şehrimize veülkemize hayırlı olacağını düşündüğümüz bu aday adaylığı başvurumuz meydanlarada İYİ bir şekilde yansıyacaktır. Ülke ekonomimiz ortada, sağlık ortada, eğitimortada, her şey tepe taklak olmuş hasta bir ülke! Adaletin ortadankaldırıldığı, mazlumların haklarının çiğnendiği, liyakatin ortadan kaldırıldığıbir düzene karşı; yeniden adalet ve liyakat temelli bir düzeni sağlamayaçalışmak için aday oluyorum. Şehrimizin kaybolan ticari itibarını yenidenkazanması, yok edilen tarım ve hayvancılığın yeniden canlanması, yok edilenturizm potansiyeline yeniden kavuşması için aday oluyorum.” (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

Editör: Haber Merkezi