45 projeye 753 milyon 462 bin TL bütçe
“Her gün bir yatırım müjdesi gerçekleştiriyoruz”

Kahramanmaraş'taki yatırımlarda herhangi bir gerileme yaşanmadığını belirten TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal; "Türkiye'de pandemi döneminde, 2020, 2021 ve 2022'de doğrudan yatırımlarını artıran birkaç ilden bir tanesi Kahramanmaraş’tır. Özellikle kuzey ilçelerimizde her gün yeni bir yatırım haberi veriyoruz. Her gün bir yatırım müjdesi gerçekleştiriyoruz." İfadelerini kullandı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Coşkun, 2022 yılı kamu yatırım programı kapsamında ilde 753 milyon 462 bin TL bütçeli 45 proje olduğuna değinerek, toplantının ilçeler için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.  


Yatırımcı kurumların temsilcilerinin, kuzey ilçelerde 2021 yılında tamamlanan yatırımlar ve 2022 yılı hedeflerine ilişkin bilgilendirme sunumu yaptığı toplantı, karşılaşılan güçlükler ve koordinasyon gerektiren hususlar değerlendirilmesi ile sona erdi.


Toplantıya, Vali Ömer Faruk Coşkun, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, İçişleri Komisyon Başkanı ve Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, M.Cihat Sezal, Habibe Öçal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, yatırımcı kurum müdürleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi