Hekimoğlu dizisi, 1 Eylül Salı akşamı 2. sezonuyla seyircisiyle buluştu. Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı Hekimoğlu, 15. son bölümünde, Ateş ekibe yeni birini almak yerine istifa eden Zeynep'i döndürme çalışmalarına başladı. Hekimoğlu dizisinin 8 Eylül Salı ekrana gelecek olan 16. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Yeni bölümde hasteneye gelen bir vakayı çözmeye çalışırken Hekimoğlu kendini hasta yatağında buluyor.

BELÇİM BİLGİN HEKİMOĞLU DİZİSİNDE

Dizinin yeni sezon kadrosuna katılan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Hekimoğlu’nun eski karısı avukat Selin Kurt karakterini canlandıracak. Belçim Bilgin, dizinin 16. yeni bölümüne damga vuracak. Bilgin'in canlandırdığı Selin, eşinin tedavisi için Ateş Hekimoğlu'ndan yardım isteyecek.
hekim

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hekimoğlu’nun ekibi Zeynep’in gidişiyle iki kişi kalır. İpek bu sayıyı bir an önce üçe çıkarmak konusunda ısrarlıdır. Hekimoğlu’na yeni adaylarla iş görüşmeleri ayarlar.
5f4c9ff4933ccb2c0c81dfed

Hepsi birbirinden donanımlı adaylar gelip giderken Hekimoğlu’nun aklı Zeynep’tedir. Evine gidip işe geri dönmesini ister. Ancak Zeynep’in bunun için çok kişisel bir şartı vardır! Hekimoğlu, hiç alışık olmadığı bu şartı kabul ederse geri dönecektir.

5f4c9ff3933ccb2c0c81dfd5
Tüm bunlar olurken Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne genç bir hasta gelir. Genç adamın, hastalığının pek çok belirtisi vardır. Ancak bu belirtilerin hepsini birden açıklayan nedeni bulmak hiç kolay olmaz.
5f4c9ff3933ccb2c0c81dfd9
Zeynep’in yokluğu beraberinde neler getirir? Hekimoğlu Zeynep’in şartını kabul edecek mi? Hekimoğlu ve ekibi genç hastayı kurtarabilecek mi?
5f4c9ff4933ccb2c0c81e001

Editör: Haber Merkezi