Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Al Saloussi mi yoksa Marko Jaric mi?

Şeyma Subaşı, 1.5 yıl birlikte olduğu İtalyan DJ Guido Senia'dan geçen yaz ayrılmıştı. Uzun süredir Miami'de tatil yapan ve orada ev alan Subaşı, 4 Ocak tarihinde yeni sevgilisi ile sarmaş dolaş ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Bir çocuk annesi Subaşı, paylaşımının altına da "Nazar etmeyin, bu Şeyma'nın masalı" yazmıştı. İkilinin romantik karesine binlerce beğeni ve yorum gelmişti. Herkes bu paylaşımdan sonra Şeyma Subaşı'nın sevgilisini merak etmişti.

Ekran Alıntısı

Gizemli sevgilinin Mohammed Al Saloussi olduğu iddia edilmişti. Şeyma Subaşı sevgilisinin yüzünü de gösterdi. (Beyazlı olan erkeğin Şeyma'nın sevgilisi olduğu iddia edildi)

5ff69892554287287c1290e2

Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olduğu iddia edilen Mohammed Al Saloussi ve Adriana Lima'nın eski eşi Marko Jaric Şeyma Subaşı'nın sevgilisi olduğu iddia edilenler...

Bilal Özcan'ın iddiasına göre Şeyma Subaşı, Adriana Lima’nın boşandığı kocası ve iki kızının babası Marko Jaric ile yeni bir ilişkiye yelken açtı.
ğığığ

Sevgilisiyle birlikte tatil yapan Şeyma Subaşı yeni sevgilisiyle çok mutlu olduğunu her fırsatta göstermeyi ihmal etmiyor.

Editör: Haber Merkezi