O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel bölümünü sosyal medyada mizahına alet edenler!

Yılbaşı televizyon ekranında yayınlanan program sayesinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Geri sayıma saatler kalan başlayan eğlence programları koronavirüs gölgesinde geçen yılbaşı gecesini hareketlendirdi. Yılbaşı klasiği haline gelen O Ses Türkiye ile yeni yıla girenler programla ilgili yorumlarını sosyal medyadan iletmeyi tercih etti. Program sosyal medyanın diline düştü.

O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel bölümüne birbirinden ünlü isimler konuk olarak katıldı. Jüri koltuğunda Hadise, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Ebru Gündeş’in oturduğu programa ünlü isimler şarkılarıyla eşlik etti. Kerem Bürsin, Hande Erçel, Ezgi Mola, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Mert Fırat, Serhat Kılıç, Enis Arıkan, Hasan Can Kaya, Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Miray Daner, Ayça Ayşin Turan, Nazlı Çelik, Burcu Özberk, Mustafa Mert Koç ve Hakan Çalhanoğlu sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları seslendirdi. Ünlü isimlerin performansına sosyal medya yorumları gecikmedi.

Yeni yılın ilk gününde O Ses Türkiye bir anda sosyal medyanın gündemini oluşturdu. İşte O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel programına gelen eğlenceli yorumlar...

Inkedo ses türkiye 4_LI

Inkedo ses türkiye 12_LI

Inkedo ses türkiye 15_LI

Inkedo ses türkiye_LI

Inkedo ses türkiye2_LI

Inkedo ses türkiye3_LI

Inkedo ses türkiye5_LI

Inkedo ses türkiye6_LI

Inkedo ses türkiye7_LI

Inkedo ses türkiye8_LI

Inkedo ses türkiye9_LI

Inkedo ses türkiye10_LI

Inkedo ses türkiye11_LI

Editör: Haber Merkezi