Kırmızı Oda'da Boncuk ve Can arasında geçen aşk hikayesinin gerçek olup olmadığı merak edilmişti. Daha önce ermişleri gerçek sanan Boncuk'un Can gerçeği de ortaya çıktı. Kırmızı Oda sosyal medyanın da gündemine oturdu. Peki Kırmızı Oda'da Can hayal mi? İşte Kırmızı Oda'ya damga vuran Can ve Boncuk sahnesi.

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabında yer alan yaşanmış gerçek öykülerden esinlenerek televizyon izleyiciyle buluşuyor. Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı ve Meriç Aral’ın paylaştığı Kırmızı Oda dizisi 15 Ocak Cuma akşamı 20. son bölümüyle ekrana geldi.

Kırmızı Oda dizisinde haftalardır hikayesiyle herkesin dikkatini çeken Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk'un Can ile aşkındaki sır perdesi son bölümde aralandı.

kırmızıoda

Yeni evlendiği Sadık'la birlikte Hollanda'ya giden Boncuk, uzun süre yalnız kaldıktan sonra ve eşinin ilgisiz tavırlarıyla halüsinasyonlar görmeye başlamıştı.

Kırmızı Oda'nın Boncuk'u Burcu Biricik'ten estetik itirafıKırmızı Oda'nın Boncuk'u Burcu Biricik'ten estetik itirafı

Boncuk'un kendi kafasında kurduğu ermişlerle iletişim konuşmasının ardından, eşi onu Türkiye'ye getirmiş ve Doktor Hanım'a başvurmuştu.

kırmızıoda3

Ermişleri unutan Boncuk ise Can ise büyük bir aşk yaşamaya başlamıştı. Boncuk'un sevgilisi Can’ın hayali bir karakter olup olmadığı ise merak konusu olmuştu. Boncuk'un sırrı son bölümde açığa kavuştu.

kırmızıoda2

Can'ın aslında Boncuk'un hayatında olmadığı her şeyin Boncuk'un hayali olduğu gerçeği ortaya çıktı.

kırmızıoda5

BONCUK VE CAN AŞKI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Kırmızı Oda dizisinde Boncuk'un büyük bir aşk yaşadığı Can'ın hayal çıkması sosyal medyada gündem oldu. İşte Twitter'daki Kırmızı Oda ve Boncuk paylaşımlarından öne çıkanlar.

b1

b33

b2

b3

b4

b5

b6

b7

b8

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM ÖZETİ

Kırmızı Oda'nın 20. bölümünde; Boncuk (Burcu Biricik) Doktor Hanım’ın verdiği ilaçlar sayesinde halüsinasyonlardan kurtulup gerçek yaşamla yüzleşir. Doktor Hanım, Doktor Ayşe’yi bu sefer kendisi ziyaret eder ve babasının ölümünden hissettiği suçluluk duygusunu, ardından aynı evi paylaştığı dayısıyla kurduğu güçlü bağı anlatır. Yavuz’un peş peşe yaptığı kötülüklerden sonra sevilmeyi hak etmediğine inanmış Kumru (Aslıhan Gürbüz), Doktor Hanım’ın desteği ile kendini bağışlaması gerektiğini fark eder. Deniz ise Piraye’nin ilişkilerine temkinli yaklaşmasına içerler.

Editör: Haber Merkezi