Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Bay Yanlış 26 Haziran Cuma günü ilk bölümüyle FOX TV’de izleyicilerin karşısına çıktı. Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’İn yer aldığı dizide, zengin bir restoran sahibi olan Özgür ile sevdiği erkek tarafından doğum gününde aldatıldıktan sonra doğru erkeği bulmak isteyen Ezgi'nin hikayesi dikkat çekti. İlk bölümüyle beğeni toplayan Bay Yanlış'ın 3 Temmuz Cuma ekrana gelecek olan 2. bölümünden de romantik bir fragman yayınlandı. Bay Yanlış 2. bölüm fragmanında Özgür ve Ezgi arasında evde romantik anlar yaşanacak.

Bay Yanlış_1 (2)

BAY YANLIŞ İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yapımını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin’in üstlendiği yaz dizisi Bay Yanlış'ın 1. bölümünde, hayatı alt üst olan Ezgi, yeni kararlar almayı kafasına koyduktan sonra ise Bay Yanlış ile tanıştı.

Bay Yanlış_1 (7)

Doğru erkeği bulup evlenmek isteyen Ezgi'nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi'nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başladı. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi arasında ise zamanla yakınlaşma başladı.

Bay Yanlış_1 (1)

BAY YANLIŞ 1. BÖLÜM ÖZETİ

Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Ezgi bu arada işinden de olur.

Bay Yanlış_1 (8)

Bu süreç yeni kararlar almasına sebep olur. Artık “Yanlış” erkeklerden uzak duracak ve doğru erkeği bulacaktır.

Bay Yanlış_1 (5)

Bu kararını uygulamasında ona yardımcı olacak kişi ise tam anlamıyla bir bay yanlış olan yeni komşusu Özgür’dür.

Bay Yanlış_1 (4)

Editör: Haber Merkezi