İlk yılını İtalya’da okuyan Zeynep Alkan sonrasında Hollanda’nın Amsterdam şehrindeki bir okula kayıt oldu. Amsterdam’da erkek arkadaşı Wes ile beraber yaşayan Zeynep Alkan normalleşme adımlarıyla beraber ülkesine döndü.

Hamdi Alkan’a yabancı damat! Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep sevgilisiyle tatilde!

Kendine ait bir Youtube kanalı bulunan Zeynep Alkan, erkek arkadaşı ile paylaştığı Amsterdam’daki evinden koronavirüs karantinası boyunca video yayınlamayı sürdürdü.
zeynep alkan5
Bir dönem sosyal medya üzerinden dekolteli kıyafetleri nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulanHamdi Alkan’ın kızı Zeynep Youtube kanalında kendini tanıtma fırsatı buldu.
zeynep alkan1
“Hayat Bazen Tatlıdır” dizisinde rol alarak oyunculuk serüvenine adım atan Zeynep Alkan deneyim kazanmak ve kendini geliştirmek için eğitim almayı seçti.
zeynep alkan4
Üniversite eğitimi için Amsterdam’ı uygun gören Zeynep Alkan burada aradığı aşkı buldu. Gönlünü Hollandalı Wesley Pabis’e kaptıran Zeynep Alkan sevgilisi ile beraber Türkiye’ye tatile geldi.

‘URLA’DA AŞK BAŞKA’

zeynep alkan2
Sevgilisi Wes ile tatile gelen Zeynep Alkan erkek arkadaşını ailesiyle tanıştırdı. Genç çift yaz tatilinin keyfine varmak için Urla’nın yolunu tuttu.
zeynep alkan
Urla’da tatil yapan Zeynep Alkan aşk dolu paylaşımlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Zeynep Alkan’ın paylaşımlarının sonrasında takipçileri “Hamdi Alkan’a yabancı damat, Wes enişte” yorumlarını yaptı.
zeynep alkan3
Enişte yorumlarını beğenen Zeynep Alkan sevgilisi için “Wes Enişte” isimli bir Instagram sayfası oluşturdu. Zeynep Alkan ve sevgili bu sayfa üzerinden eğlenceli paylaşımlar yaptıklarını duyurdu. 

Editör: Haber Merkezi