Diva Bülent Ersoy, yakın arkadaşı Nur Yerlitaş'ın vefatından sonra bir de anne acısıyla sarsıldı. Ersoy'un annesi Necla Poyraz, İstanbul'daki evinde vefat etti. Acı haberi Bülent Ersoy'un basın danışmanı Arzu Acay duyurdu.

Arzu Acay, paylaşımında "Necla hanım teyzeyi kaybettik. Bülent Ersoy annesini kaybettii Acımız çok büyük. Diva’m içim iki kere yandı" ifadelerini kullandı. Acay'ın açıklamasında Poyraz'ın neden vefat ettiğine ilişkin bir bilgiye yer vermedi.

ims

NUR YERLİTAŞ'IN VEFATINDAN SONRA YIKILMIŞTI

Bülent Ersoy gün içerisinde yakın dostu Nur Yerlitaş'ın vefat haberini alınca duygu dolu bir paylaşım yapmıştı. "Niye acele ettin bu kadar daha sırada ben vardım be arkadaşım" ifadelerini kullanan Ersoy paylaşımında şunları yazmıştı:

"Önce dostum, sonra modacım, canım Nur'um... Niye acele ettin bu kadar daha sırada ben vardım be arkadaşım... San'atında ordinaryus profesör seviyesindeki bilgi birikimin ile mücehhez show dünyasının yaratıcı bir markasıydın sen... Veee.. ben 35 senedir seninle hep iftihar ettim ustalığından ötürü seninle Nur'um... Şimdi gözlerimde sicim gibi damla damla akan göz yaşlarımla bir hicaz şarkıyla uğurluyorum seni arkadaşım... "Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına, ey ufuklar diyorum yolculuk var yarına" ruhun şâd, mekânın cennet olsun. Nurlar içerisinde uyu yerinde inşallah güzel gözlüm... Oya'ya (Aydoğan) da selâmımı söyle yakında görüşmek üzere bir taneciğim."

ulent

SAFİYE SOYMAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bülent Ersoy'un sanatçı arkadaşı Safiye Soyman Instagram'dan paylaştığı mesajda "Sevgili Divam'ın annesi Necla Hanım vefat etmiştir başı sağ olsun, mekanı cennet olsun. Gerçekten çok iyi bir evlattı. Annesine ve babasına düşkünlüğüyle bilinir. Başın sağ olsun. Bugün iki acıyı birden yaşadın, Allah sabır versin. Nurlar içinde uyusun, çok mübarek güzel bir günde iki sevdiğim insanı kaybettim. Allah sabır versin Diva'm. Allah sizlere ömür versin, sevdiklerinize..." ifadelerini kullandı.

SEDA SAYAN'DAN TAZİYE MESAJI

Ünlü sanatçı Seda Sayan da yakın arkadaşı Bülent Ersoy'un acısını paylaştı. Sayan Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Başın sağolsun halam Allah sabrını versin Necla teyzeme Allahtan rahmet diliyorum" dedi.

SEDA

NECLA POYRAZ KİMDİR?

Necla Poyraz, Bülent Ersoy'un annesidir. Eşi Fikret Erkoç’tur. Çiftin başka bir çocuğunun olmadığı bilinmektedir. Bülent Ersoy, küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başlamıştır.

Editör: Haber Merkezi