2/6

Tweetle Facebook'ta paylaş

34yaşındaki Gonca Vuslateri, yaşadığı sağlık sorunları hakkında  Günaydın'dan Tuba Kalçık'a konuşmuştu. Türkiye'nin sağlık sistemini öven genç oyuncu daha sonra yaşadığı linç karşısında şoke oldu. 

3/6

Tweetle Facebook'ta paylaş

Röportajın yayınlanmasından sonra 'Yandaş' gibi kelimeler ve hakaretlerle lince maruz kalan oyuncunun yaşadığı durum hakkında Kalçık, köşesine konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. İşte o yazı;

4/6

Tweetle Facebook'ta paylaş

"Söyleşi sırasında yaşadığı sağlık sıkıntısını anlatırken ülkemizdeki sağlık sisteminin işleyişine yönelik de tespitlerde bulundu. Oyuncunun "Türkiye müdahalelerde, tedavilerde çok iyi bir sağlık sistemine sahip" demesi, bazılarının çok hoşuna gitmedi anlaşılan. Yine bilindik saldırgan ve hakaretamiz üslupla sosyal medyada yazdıkça yazdılar.

5/6

Tweetle Facebook'ta paylaş

Artık nasıl bir ideolojik saplantı içindelerse kendi savundukları şeyin dışında söz söyleyeni hedef göstererek adeta intikam alıyorlar. 

6/6

Tweetle Facebook'ta paylaş

Hafta başında kendilerini 'demokrat, özgürlükçü' etiketleriyle pazarlamaya çalışan bu kesimin içinden nasıl bir saldırgan ruh çıktığına şahit olduk. Yani makyajları aktı, gerçek yüzleri ortaya çıktı."

Editör: Haber Merkezi