Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergiyi, Kahramanmaraş Kültür ve Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı'da ziyaret etti. Guinness rekorlar kitabına da adını yazdıran Işık, ilhamı ve desteği en çok annesinden aldığını söyledi.

Yazar Işık, açılışta anne ve babasıyla kurdele  kesti. Kültür Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı'da Kahramanmaraş'a geldiğinden beri kendisini yakından takip ettiğini belirttiği Yazar Işıkla ilgili, ''Kahramanmaraş'ımız ve gençlerimiz için en büyük nimet olarak görüyoruz ve bilgilerinden faydalanıyoruz. Bir çok sergilerinde yer aldım. Gesam üyesi ve yönetimdedir. Bizim böyle yetenekleri ve cevherleri her zaman desteklememiz gerekmektedir.Sanat bir toplumun aynasıdır'' dedi.

Şiir kitabi ile ilgili konuşan Sait Işık, şunları kaydetti;

''Renkler alemine daldığımda kelimeler cümleler sayfalara dökülmeye baslar dilimde gönlümde, sosyal medyaya paylaşınca bana hep bir kitap çıkartmalısın baskısı oluştu aslında. Bu kitap benden ziyade benim sevenlerimin olmuş oldu. Yoksa benim aklımda kitap çıkartmak yoktu. Ama teşekkür ediyorum sevenlerime gerçekten. Anlatılamayacak derinlikte güzel duyguymuş ikinci kitabıma başladım.''

Işık kendisine destek veren herkese tek tek teşekkür etti. İlerleyen zamanlar da daha büyük projeyle  sanat adına yatırımlar yapacağını söyledi. Resim yapmanın günah olduğunu savunan dar kalıplı zihniyetten şehrin sıyrıldığını ifade ederek kurdelesini keserek acılısına imzasını attı.

HABER-FOTO: MELİHA KÜÇÜKÖNDER

Editör: Haber Merkezi