Kahramanmaraş’ta yarım asırdır hizmet veren Şirikciler Halı Sarayı’nda, sergilenen el dokuması ipek halılar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
İsmetpaşa Mahallesi eski Cumartesi Pazarı Şelale Park arkasında hizmet veren Şirikciler Halı Sarayı, 1000 metrekare kapalı alanı yeniden modernize ederek, ürün yelpazesini genişletti. 
Makine, el dokuma ve kesme olmak yüzerce halı çeşidiyle müşterilerini ağırlayan Şirikciler Halı Sarayı, maddi değeri 125 bin TL olan el dokuma ipek halıları görücüye çıkardı.
Sergilenmesiyle birlikte halı meraklılarının dikkatini çeken el dokuma ipek halılarını, müşterilerinin satın alabilmesi için mağaza yüzde 50 indirim yaptı.
Şirikciler Halı Sarayı Mağaza Müdürü Hayati Tekiş, “Eskimeyen yerimizde eskimeyen halılarla ve eskimeyen personelimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni ipek halılarımıza vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Piyasada maddi değeri 125 bin TL olan ipek halılarımızda düzenlediğimiz yüzde 50’ye varan indirimlerle özel bir indirim yaptık. Bu sayede ipek halılarımız yeni evlerine taşınmaya başladı. Müşterilerimize gösterdikleri yakın ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi