Yeni Dünya Düzeni

      Dünya Sağlık Örgütü  (WHO), SARS-Cov-2'nin sebep olduğu Covid-19 salgınını 11 Mart tarihinde pandemi ilan etti. WHO Genel Direktörü Terdos A. Ghebreyesus, açıklamasında son iki hafta içinde Çin dışındaki vakaların 13 kat artması ve endişe verici yayılma hızı nedeniyle Covid-19'u artık pandemi olarak değerlendirme kararı aldıklarını belirtti. Öte yandan dünyanın dört bir yanındaki araştırmacılar, hastalığın patolojisini anlamak ve yayılmasını yavaşlatmak için büyük çaba harcıyor. Aynı çaba aşı ve ilaç geliştirmek için de sürüyor .

     İşte sevgili okurlarım! Ben de tam olarak buraya değinmek istiyorum. “Hakk geldi, Batıl yıkıldı. Zaten yıkılmaya mahkumdu.” Bu virüsün bütünüyle kesin çözümünün “TEMİZLİK” olduğu gün gibi ortada! Hal böyleyken İslâm'ın beş şartından biri olan “NAMAZ” kılmak tecelli ediyor. Günde 5 vakit abdest alıp namaz kılan kişi bu illetten her daim uzak kalır. Hatta diğer vazifeleri ve görevleri yani Hz. Allah'ın (c.c.) emir ve yasaklarını yerine getirdiğimizde biz aciz ve günahkar kullarda hiçbir hastalık olmaz, olsa dahi fazla kalmaz; gidiverir.

     Temizlik imandandır! diye haykırıyor, bize bu Korona virüsü. Yani anlayacağınız bu üst akıl diye kendini tabir eden zavallı ve aciz ebleh grup her ne kadar hesap yapsa da Hz. Allah'ın hesabını unutuyor. Rahmeti ve kudreti sonsuz olan Yaradıcımız, bu zalimlerin oyununu boşa çıkaracak. Göreceksiniz bu hastalık birçok ülkede insanların Müslüman olmasına vesile olacak. Belki gördünüz haberlerde Amerika'da bir hastanede bütün doktorlar el açarak Allah'a dua ettiler. Sana iyi bir kul olacağız, yaptıklarımızdan pişmanız. Yeter ki bu illeti başımızdan def et, diye.

     Bizler ve bizim gibiler dünyanın dört bir yanındayız. İşte bu vesileyle insanları Müslümanlığa davet edelim. Onlara İslamiyeti anlatalım. Anlatalım ki bu zalimlerin oyunlarını Allah’ın izni ve inayetiyle bozalım. Yazımın başında dediğim gibi aşıya ve ilaca gerek yok! Allah'ın ipine sarılırsak tabir-i caizse insanlığa hiçbir şey olmaz! Bizleri aşıya ve ilaca mahkum edip para kazanma dertlerindeler. Ayrıca yeni planları bir çip geliştirip bu çipi insanoğluna yerleştirip kontrol altına alacaklar. Gelişen teknoloji sayesinde her şey artık dijital olacak hatta paralar bile. Zaman öylesine değişti ki özellikle bizler, önceki yazılarımda da dile getirdim ve yine getireceğim... Kur'an-ı Kerim'imizi okuyup Hz. Allah'ın ipine iyice sarılmalıyız. Yoksa bizi ve insanlığı kandıran çok olur.

     Dikkat-i nazarlarınızı çekmek istiyorum. Bu sürecin Ramazan ayına rast gelmesi de ayrı bir tevafuk ve manidardır, diyebiliriz. Yani “KURTULUŞ” “İSLAMİYETTEDİR!” dediğim gibi bu anı, bu olumsuz ve şer görünen vakayı; hayra çekelim. Önce bizler abdest alıp 5 vakit namazlarımızı kılalım. Kendimizi sağlama alalım; sonra da diğer insanlarımızı ve insanlığı kurtarıp sağlama alıp, selamete kavuşturalım.

     Bu din düşmanlarının oyununu bozalım. Diyeceksiniz ki iş gelip dine yani İslamiyete geliyor. Evet, mevzu gayet açık ve ortada! Onların derdi, Hz. Allah'ın İslam fıtratı üzerine yarattığı kullarından “İMANI” almaktır, çalmaktır; bizleri kandırmaktır, aldatmaktır. Sonsuz ahiret hayatımızı çalıp kendileriyle beraber cehenneme sürüklemektir. Onlar, affedersiniz; it gibi biliyorlar başlarına geleceğini... Onlar, Hz. Allah'ın rahmetinden ümidini kesen kafirler topluluğudur. Onlar, din düşmanı alçak ve sefil kafirler topluluğudur. Onlar, Hz. Allah'a şirk koşan asi ve nankör kafirler topluluğudur. Onlar, hayvandan da aşağı beyhülmadal kafirler topluluğudur.

     KORKMA! UYAN! Ey Türkiye ve diğer ülkeler! Hz. Allah'ın varlığını ve birliğini yaymanın zamanı geldi. Dünyanın geçici bir hayat olduğunun idrakında olmamızın vakti geldi. Malın, mülkün, evin, dükkanın, makam ve mevkinin aklınıza gelebilecek ne varsa hepsi YALAN! Bu dinsiz, imansız, şerefsiz, soysuz, lanetlenmiş ve kendisini seçilmiş kişiler olarak kabul eden ve birçok ülkelerin kanına giren ebleh güruhun “Yeni Dünya Düzeni” oyununa gelmeyelim! Son Osmanlı padişahı olarak bilinen 2. Abdülhamit Han Hazretlerinin söylediği meşhur bir söz var: Bu millet çok iyi lakin bir kusuru var, her şeyi çok çabuk unutuveriyorlar. UNUTMAYALIM! Birbirimize hatırlatım, yardımcı olalım.

     “Bizi aldatan bizden degildir.” Hadis-i Şerif    

        devam edecek...