EŞİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE YERE YIĞILDI

Merkez Onikişubat İlçesi Binevler Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında, Türkoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Yakup Karaca, İl merkezinde alışveriş yaptıktan sonra şahsi aracına binmek üzere iken alışveriş poşetlerini eşine uzattı. Tam aracına bineceği esnada yoldan seyreden bir başka aracın kendisine çarpması neticesi ağır yaralandı. 

Karaca'ya çarpan araç sürücüsünün hatalı şerit değiştirdiği, hız sınırını fazlasıyla aştığı ve dikkatsizce hareket ettiği belirlendi. 

Olay sonrası Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Karaca, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ASLİ KUSURLU AMA SERBEST KALDI! 

Asli kusurlu olduğu tespit edilen ve polise çarparak ölümüne sebebiyet veren sürücü İsmail G. (45) ise çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. 

Vefat eden polis memuru geride gözü yaşlı bir eş ve 3 evlat bıraktı.  

1970 yılında İskenderun’da dünyaya gelen Polis Memuru Yakup Karaca’nın, Ankara ve Kahramanmaraş’ta görev yaptığı ve son olarak 
Türkoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğinde görevli olduğu bildirildi. 

Yakup Karaca, faili meçhul birçok vakanın aydınlatılmasında büyük başarılar elde etti. 

Görevinde disiplinli, titiz ve başarılı olmasıyla herkesin takdir ettiği bir Polis memuru olan Karaca’nın vefatı teşkilatı ve sevdiklerini derinden etkilerken, sürücünün serbest kalması ise ailesi tarafından üzüntü ile karşılandı.

Editör: Haber Merkezi