Cumhuriyet Halk Partisi'nde çeşitli Başkanlık görevlerinde bulunan Kahramanmaraş'ın sevilen siyasetçisi ve iş adamı AlaaddinÇiftarslan, geçtiğimiz günlerde Koronavirüse yakalanmıştı.

SHP ve CHP merkez ilçe başkanlığı, CHP İl Başkanlığı ve geçen dönem İl Disiplin Kurulu Başkanlığı yapan inşaat mühendisi AlaaddinÇiftarslan bir süredir tedavi gördüğü KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşam mücadelesini yitirerek hayatını kaybetti.

Partili olma ötesinde çevresinde çok sevilen, ancak ileri yaşı sebebiyle, son günlerin baş belası koronavirüse yakalanan, uzun süre tedavisi sebebiyle kan aranan AlaaddinÇiftaslan, bugün hastalığa yenik düştü, sevenlerine veda etti.Senelerdir CHP çatısı altında siyaset yapan, daha geçen yıla kadar da CHP Dulkadiroğılu ilçe başkanlığını yürüten Çiftaslan’ın vefatı sev enlerini kedere boğdu.

CHP İl Başkanlığından yapılan duyuruda; Alaeddin Çiftaslan’ın cenazesi 11/05/2020 Pazartesi günü şeyhadil camii den kaldırılacaktır. Cenazeye koronavirüs tedbirlerinden dolayı 1. Derece yakınları katılabilecektir taziye yapılmayacaktır denildi.  CHP’lilerin ve Çiftaslan ailesinin başı sağ olsun!

(HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi