Milli Dayanışma Kampanyasına destek için yüzüğünü gönderen ve Cumhurbaşkanı'na mektup yazan Mukadder Öksüz, önceki gün akşam bir sürprizle karşılaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisini arayarak telefonda görüştü.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sonrası başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşayan Mukadder Öksüz yüzüğünü göndererek destek verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise kendisine mektup yazan vatandaşı telefonla arayarak görüştü ve görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Mukadder Öksüz'e sosyal medya hesabı twitter'dan teşekkür eden Erdoğan, “Bugün bizlere mektup yazan ve Millî Dayanışma Kampanyası'na destek için yüzüğünü gönderen Mukadder hanımla görüştük. Mukadder hanımın ve milletimizin her bir ferdinin bu kadirşinaslığını unutmak mümkün mü?.. Bu aziz millete hizmet etmeyi bizlere nasip eden Allah'a hamdolsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda Mukadder Öksüz ile yaptığı konuşmada ise, "Cumhurbaşkanına yüzük gönderiyorsun, mektup gönderiyorsun, bunun karşılığında sizi telefonla aramayayım mı? Hiç ağlamaya gerek yok. Sizin bu kadirşinaslığınızı bizim de unutmamız mümkün değil. Her şeyden önce Kahramanmaraş'ı biliriz. Edeleri biliriz” dedi.

Editör: Haber Merkezi