Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Offroad Derneği işbirliği ile soğuk kış şartları düşünülerek hayvanlar için dağ ve ormanlarının çeşitli noktalarına yem bırakıldı.

Onikişubat ve Andırın İlçelerinde Kürtül’den başlayarak İsmailli, Yeniyapan, Döngele, Rahmacılar ve Başkonuş güzergahında gerçekleştirilen faaliyette yaban hayatında yaşayan canlılar için çalışmalar yapıldı. Zorlu kış şartlarına rağmen Kahramanlar Offroad Kulübü üyeleri Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile doğaya 450 kilo kuru yem ve 200 kilo ekmek ve simit bıraktı.

15 Günde Bir Yapıyoruz

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak 15 günde bir doğaya yem bıraktıklarına dikkat çeken Veteriner Hekim Oğuzhan Gemci: “Büyükşehir Belediyesi olarak kış aylarının başlaması ile birlikte 15 günde bir doğaya yem bırakarak yaban hayatında yaşayan dostlarımızla ilgileniyoruz. Bugün de Kahramanlar Offroad Kulübü üyeleri ile doğaya 450 kilo kuru hayvan yemi ve 200 kilo civarında ekmek ve simit bıraktık. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Doğadaki Dostlarımızı Unutmadık

Kahramanlar Offroad Kulübü olarak doğaya yem bırakma faaliyetine katıldıkları için oldukça mutlu olduklarını ifade eden Dernek Başkanı Sercan Özçimen: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile bugün de yaban hayatını korumaya ve doğadaki dostlarımıza yem bırakmaya geldik. Doğadaki dostlarımızı unutmadık ve elbirliği ile onların yanındayız. Bizlere bu imkanı sundukları için Büyükşehir Belediyemize de ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi