Kahramanmaraş’ta kantin işletmecisi Abdülkadir Zeki Gülmez, korona virüs önlemleri kapsamında geçtiğimiz günlerde 5 bin adet maskeyi kent merkezindeki vatandaşlara dağıtmıştı. Yaptığı çalışma sonrası Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Abdülkadir Zeki Gülmez’in sağlıklı yaşama katkı sağladığı ve Gülmez’in sağlıklı yaşam için spor yapmasını için eşofman hediye etti.
  Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gülmez’in anlamlı bir yardım yaptığını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, “Zor dönemlerde bazı fırsatçılar çıkıyor ortaya ve bu fırsatçılara ders verircesine, kendi imkanlarıyla temin ettiği maskeleri yaklaşık 5 bin kişiye dağıttı. Güzel bir farkındalık oluşturdu ve güzel bir örnek gösterdi. Sosyal sorumluluk projesi yerine getirmiş oldu. Bizde kendisinin bu enerjisini sporla güçlendirmesi adına bakanlığımızın eşofman takımını hediye ettik” diye konuştu.
  Kent merkezindeki vatandaşlara 5 bin adet maske dağıtan Abdülkadir Zeki Gülmez ise, “Bizlere yaptığı bu nazik hediyelerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Bizler de sağlıklı yaşam için maskeler dağıtmıştık. Kendisi de bizlere sağlıklı yaşam için bizlere eşofman hediye etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bizler de vatandaş olarak yardımlaşma alışkanlığımızı devam ettirmektir istiyoruz” diye konuştu.
HABER: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi