2022-2023 Sezonunda BAL’da mücadele edecek olan Kahramanmaraş Futbol Kulübü, Yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yeni sezona isim ve logo değişikliği yaparak başlayacak olan Kahramanmaraş Futbol Kulübü Amatör Ligde şampiyonluk kupasını kaldırdığı Batıpark Futbol sahasında top başı yaptı.

Şehrimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Kahramanmaraş Futbol Kulübü sezon öncesi ilk antrenmanını Batıpark futbol sahasında başladı. Takımın yeni Teknik Direktörü Ercan Kul olurken yardımcıları Ali Gitmiş, Hamit Öğüt, Cem Alemdağ, kaleci antrenörü ise Ali Yaman olarak belirlendi. Hedefi 3.lig olarak belirleyen Kahramanmaraş Futbol Kulübü, takıma transferlerle takviyeler yaptı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik direktör Ercan Kul, hedefler doğrultusunda Kahramanmaraş’a geldiğini ve şampiyon olmak istediğini dile getirdi.

“ŞAMPİYON OLMAK İÇİN BURADAYIZ”

2022-2023 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraş Futbol Kulübünde, Yeni teknik direktörü Ercan Kul, "Şampiyon olmak için geldik'' dedi. Batıpark futbol sahasında 6 Ağustos Cumartesi günü sezonun ilk antrenmanını yapan Kahramanmaraş Futbol Kulübünde, start verdi. Kahramanmaraş Futbol Kulübün de, Yeni teknik direktörü Ercan Kul oldu.

Kul, 2021/2022 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde Amasyaspor 1968 Futbol Kulübü, 2019/2020 sezonunda Karaman Futbol Kulübü ve 2017-2018 sezonunda Kırşehir Belediyesspor ile şampiyonluk sevinci yaşadı ve takımlarını 3.Lige çıkarttı. Kahramanmaraş Futbol Kulübünde Ercan Kul'un Yardımcı Antrenörleri Ali Gitmiş, Hamit Öğüt ve Cem Alemdağ, Kaleci Antrenörü ise Ali Yaman oldu.

Editör: Haber Merkezi